1. producten
 2. Einhell HEROCCO Solo (zonder accu).

Einhell HEROCCO Solo (zonder accu).

5/5

Einhell HEROCCO Solo (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Einhell HEROCCO Solo (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Einhell HEROCCO Solo (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Einhell HEROCCO Solo (zonder accu).

Merk

Einhell

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2,1 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Einhell HEROCCO Solo (zonder accu).

De Einhell HEROCCO Solo (zonder accu) is een echte must-have voor al je zware klussen. De 18 volt combihamer is een krachtige machine waarmee je in beton, steen en hout kunt boren. Met een draaidraad van maximaal 4500 toeren per minuut kun je gaten in verschillende maten maken. Het maximale boorgat in beton is 20 millimeter, in steen 25 millimeter en in hout 30 millimeter. Door de handmatige toerentalregeling heb je perfecte controle over het boren. De combihamer is ook uitgerust met led verlichting, waardoor je ook in donkere ruimtes kunt werken. Met de SDS-Plus boorkop kun je verschillende soorten en maten boortjes bevestigen en wisselen. En als je al in het bezit bent van een Einhell 18 volt accu uit het Power X-Change accuplatform, dan kun je meteen aan de slag. Met de Einhell HEROCCO Solo (zonder accu) wordt elke klus een eitje.

Pluspunten
 • De accubedrijf biedt je volledige vrijheid van beweging

  .

  Naast boren kun je met de machine ook licht hameren, zoals het afbreken van een stenen muur of het afbikken van tegels

  .

  Met een gewicht van slechts 2,1 kilogram is de boorhamer/combihamer gemakkelijk te beheersen.

Minpunten
 • Met een boordiameter tot maximaal 20 millimeter in beton, is hij geschikt om kleine boorgaten te maken.

Veelgestelde vragen over Einhell HEROCCO Solo (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Einhell HEROCCO Solo (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Einhell HEROCCO Solo (zonder accu). weegt 2,1 kg.

Einhell HEROCCO Solo (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Einhell HEROCCO Solo (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Einhell HEROCCO Solo (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.