1. producten
 2. Stanley Fatmax FMEW204K-QS.

Stanley Fatmax FMEW204K-QS.

5/5

Stanley Fatmax FMEW204K-QS. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Stanley Fatmax FMEW204K-QS. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Stanley Fatmax FMEW204K-QS. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Stanley Fatmax FMEW204K-QS.

Merk

Stanley Fatmax

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

3,4 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Stanley Fatmax FMEW204K-QS.

De Stanley Fatmax FMEW204K-QS is een geweldige optie voor het schuren van vloeren, wanden en andere oppervlakken. Met zijn vermogen van 1010 watt verricht je het schuurwerk snel en efficiënt. Je kunt de snelheid van de schuurmachine variëren, zodat je de juiste snelheid kunt aanpassen aan het materiaal of de klus die je aan het uitvoeren bent. Bovendien weegt de FMEW204K-QS slechts 3,4 kilogram, waardoor je nauwelijks kracht nodig hebt om hem te gebruiken. En je hoeft je geen zorgen te maken over stof dat over je werkplek verspreidt, want dankzij de opvangzak aan de achterkant wordt het stof direct opgevangen. De trillingswaarde van de machine is ook extreem laag, waardoor je geen last hebt van trillingen in je armen. Kortom, de Stanley Fatmax FMEW204K-QS is een perfecte schuurmachine voor al je klussen in huis en tuin.

Pluspunten
 • Dit type schuurmachine is ideaal voor het schuren van grote vlakke delen zoals wanden, vloeren en deuren dankzij de brede schuurband

  .

  Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling

  .

  Met een gewicht van 3,4 kilogram is de schuurmachine licht van gewicht.

Minpunten
 • Bij zware belasting kan het toerental afnemen, waardoor je minder gelijkmatig schuurt

  .

  - Als het belastingsniveau hoog is, kan het toerental afnemen, waardoor je minder gelijkmatig schuurt.

Veelgestelde vragen over Stanley Fatmax FMEW204K-QS.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Stanley Fatmax FMEW204K-QS. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Stanley Fatmax FMEW204K-QS. weegt 3,4 kg.

Stanley Fatmax FMEW204K-QS. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Stanley Fatmax FMEW204K-QS. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Stanley Fatmax FMEW204K-QS. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.