1. producten
  2. Bosch EasyImpact 600.

Bosch EasyImpact 600.

5/5

Bosch EasyImpact 600. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch EasyImpact 600. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch EasyImpact 600. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch EasyImpact 600.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,7 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Bosch EasyImpact 600.

Met de Bosch EasyImpact 600 boren wordt een eenvoudige klus. Deze 600 watt klopboormachine is klein en licht van gewicht, maar toch kun je er mee boren in bakstenen muren. Ook in hout is een gat van 25 millimeter geen probleem. Door de toerentalregeling heb je de controle over de boorgaten. Je krijgt mooie, rechte gaten in zowel glad plaatmateriaal als in dikke houten planken. De dieptestop zorgt ervoor dat je nooit dieper boort dan de bedoeling is. De 2e handgreep geeft je extra grip en controle. In een handige koffer komt de EasyImpact 600 bij je thuis. Zo kun je direct aan de slag met deze krachtige klopboormachine.

Pluspunten
  • Dankzij de klopfunctie kun je niet alleen in hout, gips, metselwerk en metaal boren, maar ook in tegels en baksteen. Met deze boor kun je gaten maken met een maximaal formaat van 25 millimeter in hout, genoeg voor bijna alle klussen binnen en buiten het huis. Het gewicht van 1,5 kilogram zorgt ervoor dat langere klusmomenten prettig aan te voelen zijn.

Minpunten
  • De machine heeft geen werkverlichting, wat het moeilijk maakt om op slecht verlichte plekken te werken.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyImpact 600.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch EasyImpact 600. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch EasyImpact 600. weegt 1,7 kg.

Bosch EasyImpact 600. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch EasyImpact 600. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch EasyImpact 600. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.