1. producten
 2. DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu).

DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu).

5/5

DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu).

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,3 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu).

De DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu) is een 18 volt accuklopboormachine en de ideale boor voor wie power en gemak wil combineren. Deze boor is voorzien van een krachtige, koolborstelloze motor waardoor hij een verhoogde efficiëntie en langere levensduur heeft. Met de led-verlichting, riemhaak en magnetische bithouder heb je al je accessoires bij de hand. Ook is de DeWalt DCD796NT-XJ onderdeel van het DeWalt XR accuplatform. Heb je een accu uit ditzelfde platform? Dan pas je deze ook toe op dit accugereedschap. Met de DeWalt DCD796NT-XJ kun je schroeven en boren in hout, metaal en steen. Uiteraard is deze boor ook draadloos, waardoor je eenvoudig en efficiënt kunt werken. Ook als je regelmatig op intensieve basis moet boren, is deze boor een goede keuze. Hij heeft een stevige constructie en is bovendien voorzien van een ergonomisch ontwerp, waardoor je moeiteloos lange tijd kan werken. De DeWalt DCD796NT-XJ is dus de ideale boor voor wie power en gemak zoekt.

Pluspunten
 • Met een boorcapaciteit van maximaal 40 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten

  .

  Met een hoge maximale koppel van 70 Nm is de machine geschikt voor zwaar en intensief schroefwerk

  .

  De TSTAK-koffer is stevig vast te klikken op andere koffers van dit opbergsysteem en is daardoor makkelijk mee te nemen.

Minpunten
 • Er worden geen schroeven of boren meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu). weegt 1,3 kg.

DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

DeWalt DCD796NT-XJ (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.