1. producten
 2. Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

5/5

Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,5 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

De Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset is een krachtige combinatie voor thuisklussers. Deze schroefboormachine is uitgerust met een koolborstelloze motor die je voorziet van 1900 toeren per minuut, wat zorgt voor een constant vermogen. De twee meegeleverde 18 Volt accu's zorgen ervoor dat je nooit zonder stroom komt te zitten. Ook heeft de DDF485RFJ 21 koppelinstellingen waarmee je verschillende materiaalsoorten kunt boren. De 71-delige bit- en borenset is een uitkomst voor alle doe-het-zelvers. Je krijgt hiermee bits in verschillende maten, waarmee je materiaal als hout, steen of metaal kunt boren. Ook krijg je een boorhamer voor hardere houtsoorten, waardoor je heel precies te werk kunt gaan. Met deze set heb je alles in huis voor de meest uiteenlopende klussen.

Pluspunten
 • Dankzij de 71-delige bit- en borenset kun je direct beginnen met klussen

  .

  Met een boormogelijkheid in hout tot maximaal 38 millimeter, is hij geschikt om grote boorgaten te maken

  .

  De meegeleverde Makita LXT accu's kunnen ook gebruikt worden in ander elektrisch 18 volt gereedschap van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er geen tegels of baksteen mee boren.

Veelgestelde vragen over Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset. weegt 1,5 kg.

Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset. is geschikt voor een Professional.

Makita DDF485RFJ + 71-delige bit- en borenset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.