1. producten
  2. Makita DDF485RFJ.

Makita DDF485RFJ.

5/5

Makita DDF485RFJ. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DDF485RFJ. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DDF485RFJ. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DDF485RFJ.

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,5 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Makita DDF485RFJ.

De Makita DDF485RFJ is een 18 volt accuboormachine die krachtig en nauwkeurig werken mogelijk maakt. De twee meegeleverde 18 volt accu's zorgen ervoor dat je altijd gereed bent voor het volgende klusje. Door de koolborstelloze motor blijft het maximale toerental van 1900 toeren per minuut ook onder zware belasting constant, waardoor je zelfs in harde houtsoorten gecontroleerd kan werken. De 21 koppelinstellingen en 2 mechanische versnellingen zorgen ervoor dat je je klusjes precies zo afwerken zoals je wilt. Ook het wisselen van boren en bits gaat heel eenvoudig dankzij de automatische asblokkering, waardoor je geen kostbare tijd verliest tussen de klussen door. Of je nu een kleine of grote klus hebt, de Makita DDF485RFJ is de perfecte machine om mee te werken.

Pluspunten
  • Met een boorcapaciteit van maximaal 38 millimeter in hout, is hij geschikt voor het maken van grote boorgaten. Met de meegeleverde Makita LXT-accu's kun je ook andere elektrische 18 volt gereedschappen van hetzelfde merk en met hetzelfde accuplatform gebruiken. De Mbox nummer 2 opbergkoffer is stevig aan te klikken op andere koffers uit dit opbergsysteem, waardoor je deze gemakkelijk mee kunt nemen.

Minpunten
  • Er worden geen boortjes meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DDF485RFJ.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DDF485RFJ. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DDF485RFJ. weegt 1,5 kg.

Makita DDF485RFJ. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DDF485RFJ. is geschikt voor een Professional.

Makita DDF485RFJ. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.