1. producten
 2. Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

5/5

Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

Merk

Einhell

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,3 kg

Standaard meegeleverd

Handleiding

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

De Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu) is een krachtige boormachine die ideaal is voor het uitvoeren van veeleisende schroefklussen. Met een koppel van 60 Nm boor je zelfs gaten tot 30 millimeter diep en schroef je gemakkelijk zelfs zo'n zware schroef. De boormachine heeft 2 versnellingen en 22 koppelstanden, zodat je de machine precies kunt instellen voor verschillende klussen. Zo kan je op elke plek aan de slag gaan, zelfs in weinig verlichte plekken. Met de ingebouwde led-verlichting kan je altijd de gaten en schroeven goed zien. De boormachine wordt geleverd zonder accu en acculader, maar als je al een 18-volt accu van Einhell hebt, kan je deze ook gebruiken op deze boormachine. De machine is onderdeel van het Power-X-Change accuplatform van Einhell. Kortom, de Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu) is een allround boormachine voor elk klusje.

Pluspunten
 • Je boort gaten van maximaal 30 millimeter groot in hout, wat voldoende is voor bijna alle klussen in en om het huis

  .

  Met de geïntegreerde werklamp heb je ook op minder verlichte plekken goed zicht op je schroef- en boorwerk

  .

  Je gebruikt de boormachine ook voor zwaar schroefwerk met dikke of verroeste schroeven, dankzij de hoge maximale koppel van 60 Nm.

Minpunten
 • Er worden geen schroeven of boorbits meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). weegt 1,3 kg.

Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Handleiding.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Einhell TP-CD 18/60 Li BL Solo (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.