1. producten
  2. Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset.

Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset.

5/5

Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset.

Merk

Metabo

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,2 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset.

Met de Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset heb je niet alleen een uitgebreide set aan gereedschap, maar ook een schuurpapierset van 10 vellen. Je bent dus direct klaar om aan de slag te gaan met je schuurklussen. De Metabo FMS 200 Intec heeft een compacte schuurmachine met een driehoekige schuurzool die je ook in de moeilijkste hoeken kunt gebruiken. De 200 watt motor draait maximaal 26.000 toeren per minuut, waardoor je relatief snel grote oppervlakken kunt schuren. Door de softgrip-handvat heb je volledige controle over de machine, terwijl de meegeleverde stofopvangcassette je werkruimte netjes houdt. Met de Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset heb je alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met je schuurklussen. De compacte schuurmachine heeft een driehoekige schuurzool, waardoor je ook de moeilijkste hoeken kunt schuren. De 200 watt motor draait maximaal 26.000 toeren per minuut, waardoor je relatief snel grote oppervlakken kunt schuren. Met de softgrip-handvat heb je te allen tijde controle over de machine en met de meegeleverde stofopvangcassette blijft je werkruimte opgeruimd. De set bevat ook nog een schuurpapierset met 10 vellen, zo hoef je niet meer op zoek naar het juiste schuurpapier. Met de Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset ben je direct klaar om aan de slag te gaan.

Pluspunten
  • Met de schuurpapierset van maar liefst 10 stuks kan je direct beginnen. Schuurpapier wissel je snel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging. De aan-schakelaar kan worden vastgezet zodat je deze niet steeds hoeft in te drukken.

Minpunten
  • Met een kabellengte van 2 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid.

Veelgestelde vragen over Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset. weegt 1,2 kg.

Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset. heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Metabo FMS 200 Intec + Schuurpapierset. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.