1. producten
  2. Stanley Fatmax SFMEE500S-QS.

Stanley Fatmax SFMEE500S-QS.

5/5

Stanley Fatmax SFMEE500S-QS. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Stanley Fatmax SFMEE500S-QS. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Stanley Fatmax SFMEE500S-QS. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Stanley Fatmax SFMEE500S-QS.

Merk

Stanley Fatmax

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

3,8 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Professional

Omschrijving van Stanley Fatmax SFMEE500S-QS.

Met de Stanley Fatmax SFMEE500S-QS heb je de perfecte schuurmachine in handen voor het vlakken van grote oppervlakken. De motor met een vermogen van 750 watt is krachtig, maar trilt relatief weinig dankzij een trillingswaarde van 2,7 m/s². Dit, in combinatie met het lichte gewicht van 3,8 kilogram, zorgt ervoor dat je lang achter elkaar comfortabel kan schuren. De 360 graden led-verlichting rondom de schuurzool geeft je een uitstekend zicht op je werk. De afneembare handgreep is in hoogte verstelbaar tot maximaal 1,8 meter, waardoor je ook de hoge plafonds moeiteloos kunt bereiken. Na het schuren kun je de steel van de machine in tweeën buigen, zodat je hem eenvoudig opbergt in de meegeleverde softbag.

Pluspunten
  • Voorzien van een uitschuifbare lans, zodat je makkelijk bij het plafond kunt komen en niet hoeft te bukken bij de vloer. Met een lage trillingswaarde van 2,7 m/s voel je de trillingen bijna niet in je arm. Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid door middel van de variabele snelheidsregeling.

Minpunten
  • Bij zware belasting kan het toerental afnemen, waardoor je minder egaal schuurt.

Veelgestelde vragen over Stanley Fatmax SFMEE500S-QS.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Stanley Fatmax SFMEE500S-QS. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Stanley Fatmax SFMEE500S-QS. weegt 3,8 kg.

Stanley Fatmax SFMEE500S-QS. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Stanley Fatmax SFMEE500S-QS. is geschikt voor een Professional.

Stanley Fatmax SFMEE500S-QS. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.