1. producten
 2. Makita DTM51ZJX3 (zonder accu).

Makita DTM51ZJX3 (zonder accu).

5/5

Makita DTM51ZJX3 (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Makita DTM51ZJX3 (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Makita DTM51ZJX3 (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Makita DTM51ZJX3 (zonder accu).

Merk

Makita

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

2 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van Makita DTM51ZJX3 (zonder accu).

Met de Makita DTM51ZJX3 multitool geef je je renovatie- of verbouwingsprojecten een professionele uitstraling. Deze veelzijdige multitool is voorzien van een krachtige motor en een softstart die het werken in kleine ruimtes en lastige hoeken een stuk gemakkelijker maken. Daarnaast kun je dankzij de toerentalregeling de prestaties aanpassen aan het materiaal dat je gebruikt. Of je nu aan de slag gaat in hout, kunststof of metaal, je hebt altijd de juiste instelling bij de hand. Daarnaast is de Makita DTM51ZJX3 ook geschikt voor het schuren, zagen, schrapen en snijden van allerlei materialen. Hierbij worden de accessoires geleverd in een handige stapelbare koffer en opbergbox. De accessoires kun je ook in 12 verschillende hoeken plaatsen, waardoor je zelfs in de meest lastige hoeken kunt werken. Met de Makita DTM51ZJX3 multitool ben je dus voor elke renovatie- of verbouwingsklus goed uitgerust.

Pluspunten
 • Je gebruikt de multitool voor schuren, zagen, slijpen en schrapen dankzij de oscillerende beweging

  .

  Je kunt zonder extra gereedschap de opzetstukken verwisselen

  .

  Je gaat geheel snoerloos te werk dankzij, de stroomvoorziening via accu.

Minpunten
 • Er ontbreekt extra verlichting voor betere zichtbaarheid op je werk.

Veelgestelde vragen over Makita DTM51ZJX3 (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Makita DTM51ZJX3 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Makita DTM51ZJX3 (zonder accu). weegt 2 kg.

Makita DTM51ZJX3 (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Makita DTM51ZJX3 (zonder accu). is geschikt voor een Professional.

Makita DTM51ZJX3 (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.