1. producten
 2. Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu).

Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu).

5/5

Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

0,8 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu).

Met de Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu) kun je gemakkelijk en effectief schuren. Deze deltaschuurmachine heeft een driehoekige schuurzool waarmee je uitstekend in de randjes komt. Dankzij de Microfilter stofbak hou je het zaagsel onder controle. Wil je langere tijd schuren, dan kun je een bouwstofzuiger aansluiten om grote hoeveelheden stof direct op te zuigen. De klittenbandbevestiging maakt het vervangen van het schuurpapier gemakkelijk en eenvoudig. Deze schuurmachine is niet geleverd met een Bosch POWER FOR ALL 18V accu, maar als je al elektrisch gereedschap van Bosch met dit accuplatform hebt, kun je de accu hiervan gebruiken. Zo schuur je niet alleen gemakkelijk, maar ben je ook nog eens energiezuinig.

Pluspunten
 • Dankzij de werking op accu ga je volledig draadloos te werk

  .

  -> Dankzij de accu-aandrijving kun je volledig draadloos werken. Schuurpapier wissel je razendsnel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging

  .

  -> Je kunt het schuurpapier binnen enkele seconden en gemakkelijk vervangen dankzij de klittenbandbevestiging. Dit type schuurmachine is ideaal voor het schuren van hoeken en randen, kozijnen en trappen dankzij de driehoeksvormige zool

  .

  -> Dit type schuurmachine is ideaal voor het schuren van hoeken en randen, kozijnen en trappen dankzij de driehoekige zool.

Minpunten
 • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling aanwezig is.

Veelgestelde vragen over Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu). weegt 0,8 kg.

Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch EasySander 18V-8 (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.