1. producten
 2. BLACK+DECKER BDCROS18N-XJ (zonder accu).

BLACK+DECKER BDCROS18N-XJ (zonder accu).

5/5

BLACK+DECKER BDCROS18N-XJ (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of BLACK+DECKER BDCROS18N-XJ (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk BLACK+DECKER BDCROS18N-XJ (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties BLACK+DECKER BDCROS18N-XJ (zonder accu).

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

0,9 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van BLACK+DECKER BDCROS18N-XJ (zonder accu).

De BLACK+DECKER BDCROS18N-XJ (zonder accu) is een krachtige excenterschuurmachine. Het compacte design maakt het gebruiksgemak groot. Je komt met slechts één handbeweging overal bij. Met 12.000 schuurbewegingen per minuut heb je snel een glad oppervlak. De stofopvangzak voorkomt dat je werkplek vies wordt. De excenterschuurmachine werkt met een 18 volt accu uit het B+D accuplatform. Voordeel is dat je je andere gereedschap kunt gebruiken om de accu te laden. De schuurmachine bevat één schuurvel die je makkelijk verwisselt met de klittenbandbevestiging. De schuurmachine is daarnaast voorzien van een comfortabele softgrip waardoor je lange tijd comfortabel kunt werken. Met de BLACK+DECKER BDCROS18N-XJ (zonder accu) heb je een krachtige schuurmachine in huis die het schuren en polijsten gemakkelijk maakt.

Pluspunten
 • Door de klittenbandbevestiging wissel je razendsnel en gemakkelijk schuurpapier

  .

  De schuurmachine heeft maar een gewicht van 0,9 kilogram, waardoor hij zeer licht is

  .

  Met de lage trillingswaarde van 3,4 m/s voel je ook bij intensief schuren bijna geen trillingen in je arm.

Minpunten
 • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen regeling voor variabele snelheden is.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BDCROS18N-XJ (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. BLACK+DECKER BDCROS18N-XJ (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. BLACK+DECKER BDCROS18N-XJ (zonder accu). weegt 0,9 kg.

BLACK+DECKER BDCROS18N-XJ (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? BLACK+DECKER BDCROS18N-XJ (zonder accu). is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

BLACK+DECKER BDCROS18N-XJ (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.