1. producten
  2. Bosch PSM 200 AES SystemBox.

Bosch PSM 200 AES SystemBox.

5/5

Bosch PSM 200 AES SystemBox. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch PSM 200 AES SystemBox. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch PSM 200 AES SystemBox. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch PSM 200 AES SystemBox.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,4 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch PSM 200 AES SystemBox.

Met de Bosch PSM 200 AES SystemBox wordt je schuurwerk een stuk eenvoudiger. Deze 200 watt multischuurmachine wordt geleverd met een stapelbare Systembox waar al je accessoires in passen. Met het compacte ontwerp en de soepele manoeuvreerbaarheid heb je de PSM 200 AES in een handomdraai voorzien van de vlakschuurzool. De traploos regelbare toerentalinstelling zorgt ervoor dat je altijd de juiste snelheid hebt voor het schuren van kozijnen, traptreden of andere oppervlakken. En bij het wisselen van schuurpapier zit je goed dankzij de klittenbandzool. Hiermee verander je het schuurpapier in een mum van tijd zonder je handen vies te maken. Laat je schuurwerk dus voortaan aan de Bosch PSM 200 AES SystemBox over.

Pluspunten
  • Met de verwisselbare zolen kun je de multischuurmachine gebruiken voor allerlei verschillende oppervlakken. Je kunt zelf de schuursnelheid bepalen met behulp van de variabele snelheidsregeling. De aan-schakelaar kan worden vastgezet, zodat je deze niet continu in hoeft te drukken.

Minpunten
  • Bij zware belasting kan het toerental afnemen, wat resulteert in een minder gelijkmatig schuren.

Veelgestelde vragen over Bosch PSM 200 AES SystemBox.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch PSM 200 AES SystemBox. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch PSM 200 AES SystemBox. weegt 1,4 kg.

Bosch PSM 200 AES SystemBox. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch PSM 200 AES SystemBox. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch PSM 200 AES SystemBox. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.