1. producten
 2. BLACK+DECKER BDCOS18D1K-QW.

BLACK+DECKER BDCOS18D1K-QW.

5/5

BLACK+DECKER BDCOS18D1K-QW. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of BLACK+DECKER BDCOS18D1K-QW. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk BLACK+DECKER BDCOS18D1K-QW. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties BLACK+DECKER BDCOS18D1K-QW.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,2 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer, Oplaadstation

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van BLACK+DECKER BDCOS18D1K-QW.

De BLACK+DECKER BDCOS18D1K-QW oscillerende multitool is je veelzijdige helper voor het snijden, schuren, schrapen en vijlen. Je kunt gemakkelijk verschillende accessoires verwisselen zonder gereedschap. Met de ingebouwde led-verlichting kun je ook op donkere plekken goed zien wat je doet. De variabele snelheidsknop laat je de snelheid van de multitool aanpassen. Hierdoor heb je meer controle bij de verschillende klussen. Het BLACK+DECKER POWERCONNECT 18V accuplatform maakt het ook mogelijk om de meegeleverde accu te gebruiken met ander 18V gereedschap van Black & Decker. Met de 20 meegeleverde accessoires en de multitool zelf, kun je alles netjes bewaren in de meegeleverde koffer. De BLACK+DECKER BDCOS18D1K-QW multitool is je ideale hulp voor al je klussen in en rond het huis.

Pluspunten
 • Je gebruikt de multitool voor schuren, zagen, slijpen en schrapen door middel van de oscillerende beweging

  .

  Opzetstukken kun je zonder extra gereedschap wisselen

  .

  Door de geïntegreerde werklamp heb je een goed zicht op de klus.

Minpunten
 • Er worden slechts 20 accessoires meegeleverd.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BDCOS18D1K-QW.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. BLACK+DECKER BDCOS18D1K-QW. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. BLACK+DECKER BDCOS18D1K-QW. weegt 1,2 kg.

BLACK+DECKER BDCOS18D1K-QW. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Handleiding, Opbergkoffer, Oplaadstation.

Ben jij een hobby klusser of een professional? BLACK+DECKER BDCOS18D1K-QW. is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

BLACK+DECKER BDCOS18D1K-QW. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.