1. producten
 2. BLACK+DECKER KA320EKA-QS.

BLACK+DECKER KA320EKA-QS.

5/5

BLACK+DECKER KA320EKA-QS. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of BLACK+DECKER KA320EKA-QS. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk BLACK+DECKER KA320EKA-QS. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties BLACK+DECKER KA320EKA-QS.

Merk

BLACK+DECKER

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

2,5 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van BLACK+DECKER KA320EKA-QS.

De BLACK+DECKER KA320EKA-QS is de perfecte tool voor het snel afschuren van grote oppervlakken. Met een krachtige motor van 240 watt maakt de machine maximaal 15.000 schuurbewegingen per minuut. Het compacte design maakt het mogelijk om ook dichter bij de randen te schuren, waardoor ook verticale oppervlakken zoals deuren en muren eenvoudig te behandelen zijn. Naast een klembevestiging, heeft deze schuurmachine ook een klittenbandbevestiging waardoor het wisselen van schuurpapier heel eenvoudig is. De bijgeleverde stofzak helpt bovendien om stofdeeltjes te vangen tijdens het schuren, waardoor je geen last hebt van rondvliegende stofdeeltjes. Met de BLACK+DECKER KA320EKA-QS heb je een betrouwbare en gebruiksvriendelijke schuurmachine voor het afschuren van grote oppervlakken.

Pluspunten
 • Ook onder zware belasting blijft het toerental hetzelfde, zodat je gelijkmatig kunt schuren

  .

  Je kunt zelf kiezen of je het schuurpapier bevestigt met klittenband of met een klem

  .

  De aan-/uitschakelaar kan vastgezet worden zodat je deze niet continu hoeft in te drukken.

Minpunten
 • Met een kabellengte van 2,3 meter heb je beperkte bewegingsvrijheid

  .

  Langdurig schuren voel je na een tijdje aan in je armen, door de hoge trillingswaarde van 9,8 m/s.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER KA320EKA-QS.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. BLACK+DECKER KA320EKA-QS. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. BLACK+DECKER KA320EKA-QS. weegt 2,5 kg.

BLACK+DECKER KA320EKA-QS. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? BLACK+DECKER KA320EKA-QS. is geschikt voor een Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver.

BLACK+DECKER KA320EKA-QS. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.