1. producten
  2. DeWalt DCW210N (zonder accu).

DeWalt DCW210N (zonder accu).

5/5

DeWalt DCW210N (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt DCW210N (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt DCW210N (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt DCW210N (zonder accu).

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

0,9 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Professional

Omschrijving van DeWalt DCW210N (zonder accu).

De DeWalt DCW210N (zonder accu) excenterschuurmachine is een handige tool voor het schuren van verschillende materialen. Met de variabele snelheid kun je de schuursnelheid aanpassen aan het materiaal waar je mee werkt, waardoor je een nette afwerking van bijvoorbeeld meubels, deuren of andere werkstukken krijgt. De schuurschijf heeft een diameter van 125 millimeter en beweegt met een schuurcirkel van 2,6 millimeter. Bovendien is de machine geschikt voor gebruik op stoffige bouwplaatsen en in klushuizen, dankzij de stofdichte schakelaar en lagers. Om rondvliegend zaagsel te beperken kun je de meegeleverde stofzak bevestigen of er een (bouw)stofzuiger aansluiten. Hiermee kun je de schuurmachine gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Als je al in het bezit bent van een DeWalt XR 18 volt accu, dan past deze ook op deze schuurmachine.

Pluspunten
  • Je houdt de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling. Dankzij de lage trillingswaarde van 4,2 m/s voel je bij intensief schuren de trillingen bijna niet in je arm. Met een gewicht van 0,9 kilogram is de schuurmachine erg licht.

Minpunten
  • Er wordt geen schuurpapier, accu of koffer meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt DCW210N (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt DCW210N (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt DCW210N (zonder accu). weegt 0,9 kg.

DeWalt DCW210N (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt DCW210N (zonder accu). is geschikt voor een Professional.

DeWalt DCW210N (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.