1. producten
 2. Bosch EasySander 12 (zonder accu).

Bosch EasySander 12 (zonder accu).

5/5

Bosch EasySander 12 (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch EasySander 12 (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch EasySander 12 (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch EasySander 12 (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

0,9 kg

Standaard meegeleverd

Type klusser

Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch EasySander 12 (zonder accu).

Met de Bosch EasySander 12 (zonder accu) heb je een krachtige deltaschuurmachine in handen. De driehoekige vorm maakt het makkelijk om bij lastige randen te komen. Je hebt alle vrijheid om de schuurmachine op de juiste manier in te zetten door je druk aan te passen. Zo krijg je het beste resultaat. Verander het schuurpapier gemakkelijk met de klittenbandbevestiging en maak gebruik van een bouwstofzuiger voor een zo stofvrij mogelijke werkomgeving. Bovendien is deze schuurmachine zeer geschikt voor het schuren van kozijnen, trappen en deuren.

Pluspunten
 • Je schuurt gemakkelijk langs randen en in hoeken door de driehoeksvorm van de schuurzool

  .

  Met één hand bediend worden zodat je probleemloos de controle hebt over de manier van schuren

  .

  Schuurpapier wissel je razendsnel en gemakkelijk dankzij het klittenband.

Minpunten
 • Je krijgt er slechts 3 schuurvellen bij.

Veelgestelde vragen over Bosch EasySander 12 (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch EasySander 12 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch EasySander 12 (zonder accu). weegt 0,9 kg.

Bosch EasySander 12 (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch EasySander 12 (zonder accu). is geschikt voor een Af-en-toe klusser, Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch EasySander 12 (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.