1. producten
  2. Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu).

Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu).

5/5

Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu).

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

0,8 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Fanatieke doe-het-zelver

Omschrijving van Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu).

Met de Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu) kun je efficiënt werken. De zool is verstelbaar in vier verschillende standen, zodat je eenvoudig op moeilijk bereikbare plekken kunt schuren. Bovendien kun je deze schuurmachine ook gebruiken om vlakke oppervlakken op te schuren. Het compacte ontwerp en de lichte constructie maken het mogelijk om de schuurmachine met één hand te bedienen. De schuurmachine heeft een EC-motor met lage trillingswaarden en een variabel toerental, waardoor je de klus snel en eenvoudig af kunt maken. De Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu) wordt geleverd met één stofzuigeradapter en een stofzak voor een schone werkomgeving.

Pluspunten
  • Met de verwisselbare zolen kun je de multischuurmachine voor allerlei verschillende oppervlakken gebruiken. Schuurpapier vervang je snel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging. Je houdt zelf de controle over de schuursnelheid dankzij de variabele snelheidsregeling.

Minpunten
  • Bij zware belasting kan het toerental afnemen, waardoor je minder gelijkmatig schuurt.Als de belasting zwaar is, kan het toerental afnemen, waardoor je niet zo egaal kunt schuren.

Veelgestelde vragen over Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu). weegt 0,8 kg.

Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu). is geschikt voor een Fanatieke doe-het-zelver.

Bosch Universal Sander 18V-10 (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.