1. producten
 2. Bosch Professional GSS 160 Multi.

Bosch Professional GSS 160 Multi.

5/5

Bosch Professional GSS 160 Multi. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch Professional GSS 160 Multi. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch Professional GSS 160 Multi. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch Professional GSS 160 Multi.

Merk

Bosch Professional

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

1,2 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Professional

Omschrijving van Bosch Professional GSS 160 Multi.

De Bosch Professional GSS 160 Multi is een veelzijdige schuurmachine die geschikt is voor vrijwel elke klus. Met meegeleverde rechthoekige en driehoekige schuurzolen kom je gemakkelijk in kleine hoeken, waar je met een normale schuurmachine niet bij kunt. De trillingswaarde van 5m/s zorgt ervoor dat je lange tijd achter elkaar kunt werken zonder dat je last krijgt van trillingen in je arm. Hierdoor is de GSS 160 Multi uitermate geschikt voor professionele klussers. Bovendien is de machine uitgerust met een klittenbandbevestiging. Dit maakt het eenvoudig om het schuurpapier te verwisselen, zonder dat je hiervoor speciale gereedschappen nodig hebt. Ook het stof dat vrijkomt tijdens het schuren wordt netjes opgevangen in de stofbak, zodat je werkplek overzichtelijk blijft. Kortom, met de Bosch Professional GSS 160 Multi haal je een krachtige schuurmachine in huis die geschikt is voor zowel kleine als grote klussen.

Pluspunten
 • Met de verwisselbare zolen kun je de multischuurmachine gebruiken voor allerlei verschillende oppervlakten

  .

  Dankzij de lage trillingswaarde van 5 m/s voel je de trillingen haast niet in je arm

  .

  Schuurpapier verwissel je snel en gemakkelijk dankzij de klittenbandbevestiging.

Minpunten
 • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling is.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GSS 160 Multi.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch Professional GSS 160 Multi. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch Professional GSS 160 Multi. weegt 1,2 kg.

Bosch Professional GSS 160 Multi. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch Professional GSS 160 Multi. is geschikt voor een Professional.

Bosch Professional GSS 160 Multi. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.