1. producten
  2. Einhell TC-OS 18/187 Li Solo (zonder accu).

Einhell TC-OS 18/187 Li Solo (zonder accu).

5/5

Einhell TC-OS 18/187 Li Solo (zonder accu). is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Einhell TC-OS 18/187 Li Solo (zonder accu). de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Einhell TC-OS 18/187 Li Solo (zonder accu). met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Einhell TC-OS 18/187 Li Solo (zonder accu).

Merk

Einhell

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,2 kg

Standaard meegeleverd

Schuurpapier

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Einhell TC-OS 18/187 Li Solo (zonder accu).

Met de Einhell TC-OS 18/187 Li Solo vlakschuurmachine heb je een krachtig apparaat dat geschikt is voor allerlei vlakke oppervlakken. De schuurmachine is voorzien van een klittenbandbevestiging, waardoor je snel het schuurpapier kan wisselen. Ook het vastklemmen van schuurpapier is mogelijk. Het voordeel van een constant toerental is dat je een gelijkmatig resultaat bereikt en de machine geen kracht verliest tijdens zwaardere klussen. Daarnaast wordt het vrijgekomen schuurstof opgevangen door de stofbak, waardoor je werkplek relatief stof- en zaagselvrij blijft. De schuurmachine wordt geleverd zonder accu, maar wanneer je thuis al Einhell accugereedschap hebt, kun je deze accu ook gebruiken. De schuurmachine heeft een ergonomisch ontwerp en is daardoor zeer gebruiksvriendelijk. Met behulp van de verschillende accessoires kun je precies het resultaat bereiken dat je nodig hebt. Ideaal voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Pluspunten
  • Ook onder zware belasting blijft het toerental hetzelfde, zodat je gelijkmatig schuurt. Je kunt zelf kiezen of je het schuurpapier vastmaakt met klittenband of met een klem. Je bedient de schuurmachine eenvoudig met één hand, zodat je controle hebt over de manier van schuren.

Minpunten
  • De schuursnelheid is altijd hetzelfde, omdat er geen variabele snelheidsregeling aanwezig is.

Veelgestelde vragen over Einhell TC-OS 18/187 Li Solo (zonder accu).

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Einhell TC-OS 18/187 Li Solo (zonder accu). werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Einhell TC-OS 18/187 Li Solo (zonder accu). weegt 1,2 kg.

Einhell TC-OS 18/187 Li Solo (zonder accu). heeft het volgende standaard meegeleverd:

Schuurpapier.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Einhell TC-OS 18/187 Li Solo (zonder accu). is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Einhell TC-OS 18/187 Li Solo (zonder accu). is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.