1. producten
  2. DeWalt D25333K-QS.

DeWalt D25333K-QS.

5/5

DeWalt D25333K-QS. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of DeWalt D25333K-QS. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk DeWalt D25333K-QS. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties DeWalt D25333K-QS.

Merk

DeWalt

Type stroomvoorziening

Netstroom

Gewicht

3,7 kg

Standaard meegeleverd

Opbergkoffer

Type klusser

Professional

Omschrijving van DeWalt D25333K-QS.

Met de DeWalt D25333K-QS heb je de perfecte combihamer voor het boren en beitelen van verschillende materialen in huis. De krachtige motor levert een slagkracht van 3,5 joule, waarmee je zelfs in beton ankergaten tot 30 millimeter kunt maken. Dankzij de mechanische slipkoppeling heb je geen last van terugslag en kun je gecontroleerd werken. Met de extra handgreep heb je bovendien meer controle over lastige klussen. Het compacte formaat en het lichte gewicht maken het gebruik van de DeWalt D25333K-QS nog gemakkelijker. Je kunt de combihamer moeiteloos van het ene naar het andere project verplaatsen. De meegeleverde Tstak koffer sluit je heel eenvoudig aan op je andere DeWalt koffers. Zo heb je alles wat je nodig hebt bij de hand, als je de klus moet klaren.

Pluspunten
  • De boorkracht tot maximaal 30 millimeter in beton is voldoende voor zware boorklussen. Met een gewicht van slechts 3,7 kilogram is de machine erg geschikt om langdurig mee te werken. Dankzij de draaistop is de combihamer ook geschikt voor breekwerkzaamheden.

Minpunten
  • Er worden geen boor en beitel meegeleverd.

Veelgestelde vragen over DeWalt D25333K-QS.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. DeWalt D25333K-QS. werkt op Netstroom.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. DeWalt D25333K-QS. weegt 3,7 kg.

DeWalt D25333K-QS. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? DeWalt D25333K-QS. is geschikt voor een Professional.

DeWalt D25333K-QS. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.