1. producten
 2. Bosch EasyDrill 18V-40.

Bosch EasyDrill 18V-40.

5/5

Bosch EasyDrill 18V-40. is ideaal als je oppervlakken wilt gaan bewerken of glad wilt schuren. Wil jij deze werkzaamheden of is het misschien nodig om lak, verf of roest te verwijderen? Bekijk dan hier of Bosch EasyDrill 18V-40. de schuurmachine is die jij nodig hebt voor de klus. Lees hier alle specificaties en vergelijk Bosch EasyDrill 18V-40. met de andere schuurmachines onderaan de pagina om de beste keuze te maken.

Specificaties Bosch EasyDrill 18V-40.

Merk

Bosch

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Gewicht

1,2 kg

Standaard meegeleverd

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer

Type klusser

Af-en-toe klusser

Omschrijving van Bosch EasyDrill 18V-40.

De Bosch EasyDrill 18V-40 is een praktisch, multifunctioneel gereedschap dat geschikt is voor zowel beginnende klussers als ervaren gebruikers. Met deze schroefboormachine wordt je geleverd met twee accu's en een oplader, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. Dankzij het lichte gewicht en de compacte afmetingen is deze schroefboormachine eenvoudig te bedienen. Met deze schroefboormachine kun je gaten maken van maximaal 30 millimeter in hout, 10 millimeter in metaal en kunststof. Daarnaast heeft de Bosch EasyDrill 18V-40 een ingebouwde ledverlichting, waardoor je ook in donkere omgevingen perfect zicht hebt op wat je aan het doen bent. Bovendien kun je de meegeleverde accu's ook gebruiken voor ander gereedschap binnen het Bosch Power For All 18V accu platform. Kortom, de Bosch EasyDrill 18V-40 is ideaal voor iedereen die meteen aan de slag wil met klussen. De Bosch EasyDrill 18V-40 is een ideaal gereedschap voor zowel beginnende als ervaren klussers. Er wordt je geleverd met twee accu's en een oplader, waardoor je direct kunt beginnen met klussen. De schroefboormachine is licht en compact, waardoor hij gemakkelijk te bedienen is. Met deze schroefboormachine kun je gaten maken van maximaal 30 millimeter in hout, 10 millimeter in metaal en kunststof. Ook heeft deze schroefboormachine een ingebouwde ledverlichting voor extra zicht in donkere omgevingen. Daarnaast kun je de meegeleverde accu's ook gebruiken voor andere gereedschappen binnen het Bosch Power For All 18V accu platform. Met de Bosch EasyDrill 18V-40 word je dus uitgerust met alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met klussen.

Pluspunten
 • Dankzij de geïntegreerde werklamp heb je ook op donkerder plaatsen goed zicht

  .

  Je kunt de meegeleverde accu ook gebruiken op ander elektrisch gereedschap dat compatibel is met het Bosch Power For All 18V accu platform

  .

  Met een gewicht van slechts 1,2 kilogram is het langdurig klussen goed vol te houden.

Minpunten
 • De boormachine heeft geen klopfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren

  .

  De boormachine heeft geen slagfunctie, dus je kunt er niet mee in tegels of baksteen boren.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyDrill 18V-40.

Sommige schuurmachines werken op netstroom, anderen op batterij of een combinatie van beiden. Bosch EasyDrill 18V-40. werkt op Accu / batterij.

Gewicht is van belang, aangezien je het schuurmachine comfortabel moet kunnen dragen. Bosch EasyDrill 18V-40. weegt 1,2 kg.

Bosch EasyDrill 18V-40. heeft het volgende standaard meegeleverd:

Accu(s) / batterijen, Docking station, Handleiding, Opbergkoffer.

Ben jij een hobby klusser of een professional? Bosch EasyDrill 18V-40. is geschikt voor een Af-en-toe klusser.

Bosch EasyDrill 18V-40. is te koop bij deze webshop. We hebben deze webshop gekozen op basis van de beste deal.