1. buiten-producten
 2. Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.

Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 33,3 cm

Hoogte

66,6 cm

Diepte

45,8 cm

Gewicht

17,6 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.

Met de Kärcher K7 Premium Smart Control Compleet heb je alles in huis voor het reinigen van je tuin en je auto. Naast de K7 hogedrukreiniger krijg je ook een terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, rioolslang, 2 flessen wasmiddel en een tuinslang meegeleverd. Je kunt je apparaat verbinden met de Kärcher app via bluetooth en hiermee krijg je gerichte schoonmaaktips. Ook beschikt de K7 over een haspel waarmee je de slang van de hogedrukreiniger snel en zonder knikken op kunt rollen. Met een werkdruk van 180 bar en een reinigingscapaciteit van 60 vierkante meter per uur is dit apparaat geschikt voor het reinigen van grote en zwaar verontreinigde oppervlakken. Je kunt zelf bepalen hoe hard de waterstraal is, zodat je de lak van je auto of fiets niet beschadigt. Je hebt met de Kärcher K7 Premium Smart Control Compleet alles in huis voor het reinigen van je tuin en auto!

Pluspunten
 • Met deze set krijg je een terrasreiniger, vuilvrijmaker, waterfilter, wasborstel, spuitlans, rioolslang, tuinslang en 2 flessen schoonmaakmiddel meegeleverd

  .

  Verbind de hogedrukspuit met de Kärcher-app voor extra tips en begeleiding bij je reinigingsklus

  .

  Dankzij de oprollift rol je de slang altijd netjes op zonder knikken.

Minpunten
 • De tuinslang is 15 meter, dus voor langere afstanden heb je een verlengsnoer nodig.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Premium Smart Control Compleet.

Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33,3 cm
Diepte 45,8 cm

Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. heeft een gewicht van 17,6 kg.

Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K7 Premium Smart Control Compleet. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.