1. buiten-producten
  2. Makita UH6570.

Makita UH6570.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Makita UH6570.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Makita UH6570. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Makita UH6570.

Merk

Makita

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

3,8 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Makita UH6570.

De Makita UH6570 is een krachtig gereedschap waarmee je snel en gemakkelijk je tuin onderhoudt. Hij is licht van gewicht en heeft een ergonomisch ontwerp dat een comfortabele grip biedt, waardoor je perfect controle hebt over de machine. De heggenschaar heeft twee messen die met een snelheid van 3200 snijbewegingen per minuut eenvoudig heggen van 18 millimeter dikte kunnen trimmen. De mesafstand van 28 millimeter maakt het mogelijk om ook wat grotere heggen met takken van 65 centimeter te trimmen. Met de Makita UH6570 kun je veilig werken. De veiligheidsslipkoppeling voorkomt dat de machine vast slaat en de elektrische rem zorgt ervoor dat de messen meteen tot stilstand komen wanneer je de 2-handsschakelaar loslaat. Daarnaast wordt het gereedschap geleverd met een mesbeschermhoes, zodat je de heggenschaar veilig kunt opbergen. Met de Makita UH6570 haal je een krachtig en veilig gereedschap in huis, waarmee je je tuin gemakkelijk kunt onderhouden.

Pluspunten
  • Dankzij de 3-voudige handgreep is de heggenschaar geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen

    .

    Door het lange zwaard van 65 centimeter, kun je in één beweging grote stukken van je heg snoeien.

Minpunten
  • Je hebt altijd een verlengkabel nodig.

Veelgestelde vragen over Makita UH6570.

Makita UH6570. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Makita UH6570. heeft een gewicht van 3,8 kg.

Makita UH6570. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Makita UH6570. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Makita UH6570. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.