1. buiten-producten
  2. Makita DUB184Z (zonder accu).

Makita DUB184Z (zonder accu).

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Makita DUB184Z (zonder accu).. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Makita DUB184Z (zonder accu). en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Makita DUB184Z (zonder accu).

Merk

Makita

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

3 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Makita DUB184Z (zonder accu).

De Makita DUB184Z (zonder accu) is een uiterst krachtige bladblazer met 187 kilometer per uur aan blaassnelheid. Je kunt het toerental eenvoudig regelen, waardoor je de bladblazer gemakkelijk af kunt stellen op het materiaal dat je wil verzamelen. Met de cruise control functie werk je altijd in hetzelfde toerental door. Dit maakt het tuinonderhoud gemakkelijk en efficiënt. Daarnaast wordt er een comfortabele draagriem meegeleverd, waardoor je het gewicht van de bladblazer niet alleen met je armen hoeft te dragen. De Makita DUB184Z is onderdeel van het Makita LXT 18 volt accuplatform. Heb je al een accu liggen van ditzelfde merk en uit hetzelfde accuplatform? Dan kun je deze ook gebruiken op deze bladblazer. Zo heb je een handig, krachtig en duurzaam tuingerietschap voor het verzamelen van niet al te zwaar, droog tuinafval.

Pluspunten
  • De bladblazer is onderdeel van het Makita LXT 18V accu platform

    .

    Heb je al een accu uit hetzelfde accu platform? Dan kun je die ook op dit apparaat gebruiken. Dankzij de meegeleverde draagriem hoef je het volledige gewicht van de bladblazer niet met je armen te tillen. Je bent niet gebonden aan verlengsnoeren, waardoor je veel vrijheid hebt.

Minpunten
  • Met een blaassnelheid van 187 kilometer per uur gebruik je de bladblazer niet om nat tuinafval weg te blazen.

Veelgestelde vragen over Makita DUB184Z (zonder accu).

Makita DUB184Z (zonder accu). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Makita DUB184Z (zonder accu). heeft een gewicht van 3 kg.

Makita DUB184Z (zonder accu). wordt Accu aangedreven.

Je kunt Makita DUB184Z (zonder accu). aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Makita DUB184Z (zonder accu). vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.