1. buiten-producten
 2. Karcher K2 Power Control Car & Home.

Karcher K2 Power Control Car & Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K2 Power Control Car & Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K2 Power Control Car & Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K2 Power Control Car & Home.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 25 cm

Hoogte

58,6 cm

Diepte

24,6 cm

Gewicht

4,3 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K2 Power Control Car & Home.

De Karcher K2 Power Control Car & Home is een veelzijdig tuingereedschap dat ontworpen is voor het reinigen van auto's, tuinmeubelen en terrassen. Dankzij de bijgeleverde accessoires is het apparaat ook geschikt voor het reinigen van muren en gevels. Wat de Karcher K2 Power Control Car & Home bijzonder maakt, is dat het is voorzien van een lange 5 meter lange hogedrukslang die gemakkelijk naar een andere plek in je tuin gesleept kan worden dankzij het lange handvat en de wieltjes. Ook is er een speciale app beschikbaar voor de K2 Power Control Car & Home die je tips en trucs geeft hoe je het beste je tuin kunt onderhouden. De Karcher K2 Power Control Car & Home is een handig tuingereedschap dat je veel gemak biedt bij het schoonmaken van je auto, tuinmeubelen en terras. Dankzij de 5 meter lange hogedrukslang, het lange handvat en de wieltjes kan je het apparaat gemakkelijk verplaatsen. Ook krijg je bij de K2 Power Control Car & Home diverse reinigingsmiddelen meegeleverd, waaronder wasborstel en terrasreiniger. Als je behoefte hebt aan extra tips en trucs over hoe je je tuin kunt onderhouden, dan kun je altijd de bijbehorende app downloaden. Met de Karcher K2 Power Control Car & Home wordt het schoonmaken van je auto, tuinmeubelen en terras een fluitje van een cent.

Pluspunten
 • Je kunt met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, wasborstel, waterfilter en spuitlans verschillende reinigingsklussen klaren

  .

  De verstelbare waterdruk zorgt ervoor dat je deze goed op de schoonmaaktaak kan afstellen

  .

  Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
 • Je krijgt geen rioolslang of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K2 Power Control Car & Home.

Karcher K2 Power Control Car & Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,6 cm
Breedte 25 cm
Diepte 24,6 cm

Karcher K2 Power Control Car & Home. heeft een gewicht van 4,3 kg.

Karcher K2 Power Control Car & Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K2 Power Control Car & Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K2 Power Control Car & Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.