1. buiten-producten
  2. Karcher K3 Power Control Home.

Karcher K3 Power Control Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K3 Power Control Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K3 Power Control Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K3 Power Control Home.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 28 cm

Hoogte

67,7 cm

Diepte

30,7 cm

Gewicht

5,4 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K3 Power Control Home.

De Karcher K3 Power Control Home is ideaal voor een breed scala aan kleine reinigingsklussen. Of je nu je terras, schutting of tuinmeubelen schoon wilt maken - de Karcher K3 Power Control Home biedt je de juiste tools voor een perfect resultaat. Met een regelbare werkdruk van 120 bar, een wateropbrengst van 380 liter per uur en een 7 meter lange hogedrukslang, kun je jouw schoonmaakklussen in een mum van tijd voltooien. De bijbehorende app helpt je bij het selecteren van de juiste druk, zodat je schoon te maken spullen weer blinken als nooit tevoren. Verder is de Karcher K3 Power Control Home uitgerust met praktische extra's zoals een tank voor reinigingsmiddelen, een terrasreiniger, spuitlans, vuilfrees, waterfilter en wieltjes voor eenvoudige verplaatsing. De verstelbare telescoopsteel zorgt er daarnaast voor dat je comfortabel kunt blijven staan tijdens het schoonmaken, zonder dat je in vervelende houdingen hoeft te werken. Kortom, met de Karcher K3 Power Control Home heb je alles wat je nodig hebt om kleine reinigingsklussen rondom je huis perfect uit te voeren.

Pluspunten
  • Je kunt diverse reinigingsklussen aanpakken met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter. Met de regelbare waterdruk kun je de waterdruk op de reinigingsklus perfect afstellen. Het automatische start/stopsysteem voorkomt een onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen wasborstel en geen riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K3 Power Control Home.

Karcher K3 Power Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 67,7 cm
Breedte 28 cm
Diepte 30,7 cm

Karcher K3 Power Control Home. heeft een gewicht van 5,4 kg.

Karcher K3 Power Control Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K3 Power Control Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K3 Power Control Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.