1. buiten-producten
  2. Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu).

Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu).

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu).. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu). en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu).

Merk

Gardena

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

2,7 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu).

Met de Gardena ComfortCut 50/18V P4A Solo (zonder accu) snoei je middelgrote heggen met een hoogte tot ongeveer je schouders en een takdikte van 20 millimeter. Dit apparaat heeft een meslengte van 50 centimeter en aan het uiteinde van het blad zit een stootbescherming. Hierdoor is het mogelijk om vlak boven de grond of langs muren te snoeien zonder het zaagblad te beschadigen. Met de led indicator blijf je op de hoogte van de laadstatus van de accu. Dit maakt het mogelijk om te weten wanneer je tijd hebt voor een welverdiende pauze. Het opzetstuk van deze heggenschaar is compatibel met alle 18 volt accu's van het POWER FOR ALL ALLIANCE accu platform. Zo kun je jouw eigen accu gebruiken om deze heggenschaar mee te bedienen.

Pluspunten
  • De heggenschaar is onderdeel van het Gardena Power For All 18V accuplatform

    .

    Heeft u al een accu uit hetzelfde platform? Dan kunt u die ook gebruiken op dit apparaat. Dankzij de accuwerking bent u niet aan stroomvoorzieningen gebonden. Je hoeft je niet in allerlei bochten te wringen om te snoeien dankzij het draaibare handvat.

Minpunten
  • Er wordt geen accu meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu).

Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu). heeft een gewicht van 2,7 kg.

Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu). wordt Accu aangedreven.

Je kunt Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu). aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Gardena ComfCut 50/18V P4A Solo (zonder accu). vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.