1. buiten-producten
 2. Makita ELM4121 Grasmaaier.

Makita ELM4121 Grasmaaier.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Makita ELM4121 Grasmaaier.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Makita ELM4121 Grasmaaier. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Makita ELM4121 Grasmaaier.

Merk

Makita

Breedte

Breedte 38 cm

Hoogte

75 cm

Diepte

22,95 cm

Gewicht

17,5 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Makita ELM4121 Grasmaaier.

Met de Makita ELM4121 grasmaaier neem je het onderhoud van je gazon gemakkelijk in eigen hand. De maaier is geschikt voor gazons tot 525 m² en heeft 7 maaihoogte-instellingen variërend van 20 tot 75 millimeter. Je stelt de maaihoogte gemakkelijk centraal in, zodat je een perfect resultaat krijgt. De grasmaaier beschikt over een 50 liter opvangzak met indicatie wanneer hij vol is. Hierdoor houd je je tuin netjes en geef je het gras afval de juiste plek. Wil je het gemaaide gras liever teruggeven aan het gazon? Dan maak je gebruik van de mulchplug. Hiermee wordt het gemaaide gras versnipperd teruggeblazen in het gazon, waar het als voedingsstof voor het gras dient. De dubbele veiligheidsschakelaar zorgt ervoor dat de grasmaaier niet zomaar aangaat wanneer dat niet moet. Wanneer je klaar bent met maaien, klap je de duwboom in, zodat de maaier weinig ruimte inneemt in de schuur.

Pluspunten
 • Dankzij de mulchingfunctie versnipperd je grasmaaier het gras, waarna het als meststof terug in je gazon wordt gebracht

  .

  De maaihoogte regel je centraal in één enkele handeling

  .

  Je stelt de maaihoogte naar je eigen wens in met de 7 maaihoogte-instellingen.

Minpunten
 • Je moet altijd een stopcontact in de buurt hebben omdat de grasmaaier niet draadloos is.

Veelgestelde vragen over Makita ELM4121 Grasmaaier.

Makita ELM4121 Grasmaaier. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 75 cm
Breedte 38 cm
Diepte 22,95 cm

Makita ELM4121 Grasmaaier. heeft een gewicht van 17,5 kg.

Makita ELM4121 Grasmaaier. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Makita ELM4121 Grasmaaier. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Makita ELM4121 Grasmaaier. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.