1. buiten-producten
 2. Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra.

Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra.

Merk

Nilfisk

Breedte

Breedte 30 cm

Hoogte

82 cm

Diepte

27 cm

Gewicht

7,1 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra.

De Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra is de perfecte oplossing voor al je reinigingswerkzaamheden. Met de wasborstel + autosproeier maak je je auto weer als nieuw. Met de terrasreiniger maak je je terras weer helemaal schoon. Daarnaast heb je met de 8 meter lange rioolslang ook de mogelijkheid om dakgoten en riolen te reinigen. Voor zeer verontreinigende spullen heb je ook een vuilfrees in de set. Je kunt ook gebruik maken van de toevoer voor reinigingsmiddelen die de hogedrukreiniger heeft. Door de 6 meter lange hogedrukslang met haspel rol je gemakkelijk de slang op zonder knikken. Let wel op: er wordt geen tuinslang meegeleverd met de hogedrukreiniger. Je hebt hiervoor een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 5 meter. Met de Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra ben je verzekerd van het beste resultaat.

Pluspunten
 • Je verricht verschillende schoonmaakklussen met de bijgeleverde terrasreiniger, stofzuiger, schrobborstel, rioolbuis, waterfilter en spuitslang

  .

  De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de schoonmaakklus afstelt

  .

  De hogedrukreiniger heeft een haspel voor het knikvrij en snel oprollen van de buis.

Minpunten
 • Je krijgt geen tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra.

Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 82 cm
Breedte 30 cm
Diepte 27 cm

Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra. heeft een gewicht van 7,1 kg.

Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Nilfisk Compact 135.7-6 Garden Xtra. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.