1. buiten-producten
 2. Bosch ARM 32.

Bosch ARM 32.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch ARM 32.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch ARM 32. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch ARM 32.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte 35,5 cm

Hoogte

40 cm

Diepte

60 cm

Gewicht

6,8 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Bosch ARM 32.

Met de Bosch ARM 32 elektrische grasmaaier kun je je gazon tot 200 m² gemakkelijk bijhouden. Deze grasmaaier maait de grassprieten buiten de wielen af, waardoor je geen ongemaaide randjes meer overhoudt. Ook heb je de keuze uit 3 maaihoogte-instellingen tussen de 20 en 60 millimeter, zodat je zelf bepaalt hoe kort of lang je het gras maait. En als je klaar bent met maaien, hoef je de gemaaide grassprieten niet meer bijeen te harken. De opvangbak van 31 liter zorgt ervoor dat je het gemaaide gras direct op kunt vangen. Klaar met maaien? Dan klap je de duwboom in en neemt de grasmaaier weinig ruimte in je schuur in. Let op: deze grasmaaier heeft een stekker zonder kabel. Je hebt dus altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te gebruiken. Met de Bosch ARM 32 elektrische grasmaaier kun je je gazon met gemak bijhouden. Je bepaalt zelf hoe kort of lang je het gras maait met de 3 maaihoogte-instellingen tussen de 20 en 60 millimeter. Ook hoeft het gemaaide gras niet meer bijeen te worden geharkt, dankzij de opvangbak van 31 liter. Wanneer je klaar bent met maaien klap je de duwboom in zodat de grasmaaier weinig ruimte inneemt in je schuur. Let er wel op dat deze grasmaaier een stekker zonder kabel heeft, dus je hebt altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te gebruiken.

Pluspunten
 • Dankzij de aandrijving op elektriciteit geniet je van een continue stroomtoevoer

  .

  Dankzij de 31 liter opvangbak wordt alle gemaaid gras netjes opgevangen, waardoor er niet geharkt hoeft te worden

  .

  Aangezien de grasmaaier buiten de wielen maait, neemt hij ook de graskanten mee.

Minpunten
 • Het geluidsniveau van 96 decibel veroorzaakt veel lawaai tijdens het maaien.

Veelgestelde vragen over Bosch ARM 32.

Bosch ARM 32. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 40 cm
Breedte 35,5 cm
Diepte 60 cm

Bosch ARM 32. heeft een gewicht van 6,8 kg.

Bosch ARM 32. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Bosch ARM 32. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch ARM 32. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.