1. buiten-producten
  2. Karcher K5 Power Control.

Karcher K5 Power Control.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K5 Power Control.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K5 Power Control. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K5 Power Control.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 30,6 cm

Hoogte

58,8 cm

Diepte

40,2 cm

Gewicht

13 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K5 Power Control.

"De Karcher K5 Power Control is een krachtige hogedrukreiniger die makkelijk te bedienen is. Met een werkdruk van 145 bar en een wateropbrengst van 500 liter per uur heb je voldoende kracht voor gemiddelde reinigingsklussen. Je kunt de werkdruk eenvoudig afstellen door aan de spuitlans te draaien. Met de bijbehorende app krijg je hulp bij het selecteren van de juiste werkdruk en kun je meer uit je reiniger halen. Als je te maken hebt met hardnekkig vuil, heb je de mogelijkheid om reinigingsmiddelen (niet meegeleverd) toe te voegen aan de K5 Power Control. Zo hoef je geen tijd meer te verspillen aan het handmatig schoonmaken van vuil. De Karcher K5 Power Control is een krachtige hogedrukreiniger die makkelijk te bedienen is en zelfs hardnekkig vuil geen schijn van kans geeft.".

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees met een extra krachtige waterstraal en een standaard waterfilter die vuil uit het water verwijdert meegeleverd. Via de bediening vanaf de spuitlans kun je de waterdruk eenvoudig instellen voor de reinigingsklus. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, rioolslang, wasborstel of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Karcher K5 Power Control.

Karcher K5 Power Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 40,2 cm

Karcher K5 Power Control. heeft een gewicht van 13 kg.

Karcher K5 Power Control. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K5 Power Control. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K5 Power Control. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers