1. buiten-producten
  2. Bosch ARM 34.

Bosch ARM 34.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch ARM 34.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch ARM 34. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch ARM 34.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte 35 cm

Hoogte

40 cm

Diepte

60 cm

Gewicht

12 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Bosch ARM 34.

De Bosch ARM 34 is de perfecte grasmaaier voor het maaien van gazons tot 300 m². Het unieke ontwerp van deze elektrische maaier zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van ongemaaide randjes. Doordat de handgrepen verstelbaar zijn, past de maaier bij elke lichaamsgrootte. Met de 5 maaihoogte-instellingen tussen de 20 en 70 millimeter kun je het gras precies zo kort maken als jij zelf wilt. Na het maaien hoef je het gemaaide gras niet bij elkaar te harken, je vangt het gewoon op in de meegeleverde 40 liter opvangbak. Let op: om de Bosch ARM 34 te gebruiken heb je een verlengsnoer nodig, omdat de achterste twee wieltjes zich in de opvangbak bevinden. Met de Bosch ARM 34 maai je je gazon gemakkelijk en snel!

Pluspunten
  • Je regelt de maaihoogte centraal met een enkele handeling. Je stelt de maaihoogte naar je eigen voorkeur in met de 5 maaihoogte-instellingen. Aangezien de grasmaaier buiten de wielen maait, maait hij ook de graskanten mee.

Minpunten
  • Het geluidsniveau van 96 decibel veroorzaakt veel lawaai tijdens het maaien.

Veelgestelde vragen over Bosch ARM 34.

Bosch ARM 34. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 40 cm
Breedte 35 cm
Diepte 60 cm

Bosch ARM 34. heeft een gewicht van 12 kg.

Bosch ARM 34. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Bosch ARM 34. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch ARM 34. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.