1. buiten-producten
 2. Makita DLM330Z (zonder accu).

Makita DLM330Z (zonder accu).

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Makita DLM330Z (zonder accu).. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Makita DLM330Z (zonder accu). en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Makita DLM330Z (zonder accu).

Merk

Makita

Breedte

Breedte 42,5 cm

Hoogte

132,5 cm

Diepte

95,5 cm

Gewicht

14 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Makita DLM330Z (zonder accu).

Met de Makita DLM330Z (zonder accu) grasmaaier heb je een stille en krachtige grasmaaier zoals hij bedoeld is. Het apparaat is geschikt voor kleine tot middelgrote gazons van maximaal 325 vierkante meter. Je kunt de duwbeugel inklappen als je de grasmaaier opbergt. Zo neemt hij zo weinig mogelijk ruimte in je garage in. De DLM330Z heeft 8 maaihoogte-instellingen. Zo bepaal je zelf hoe kort je het gras maait. Ook heeft het apparaat een mulchplug waarmee je het gras versnippert. Daarna blaast het apparaat de grasresten als meststof terug je gazon in. Wil je het gras liever opvangen? Geen probleem, de DLM330Z heeft een 30 liter opvangbak die je gemakkelijk aan en uit klikt. De duwbeugel is verstelbaar, dus het apparaat past altijd bij jouw lengte. Bovendien heeft het een ergonomisch ontwerp, zodat je het apparaat comfortabel kunt bedienen. Met de Makita DLM330Z (zonder accu) grasmaaier maai je je gazon snel en eenvoudig. Je gebruikt je eigen 18 volt accu van het LXT 18 V platform en je hebt de vrijheid om te kiezen hoe kort je het gras maait. Daarnaast heb je de optie om het gras op te vangen in de 30 liter opvangbak. De Makita DLM330Z grasmaaier is een krachtige en stille grasmaaier die perfect is voor kleine tot middelgrote gazons.

Pluspunten
 • De grasmaaier is onderdeel van het Makita LXT 18V accu platform

  .

  Heb je al een accu uit hetzelfde accuplatform? Dan kun je die ook op dit apparaat gebruiken

  .

  Je kunt de maaihoogte naar eigen wens instellen met de 8 maaihoogte-instellingen

  .

  Dankzij de mulching functie versnippert je grasmaaier het gras waarna het als meststof terug in je gazon wordt geblazen.

Minpunten
 • De grasmaaier is niet zelfrijdend, dus je moet de grasmaaier zelf duwen.

Veelgestelde vragen over Makita DLM330Z (zonder accu).

Makita DLM330Z (zonder accu). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 132,5 cm
Breedte 42,5 cm
Diepte 95,5 cm

Makita DLM330Z (zonder accu). heeft een gewicht van 14 kg.

Makita DLM330Z (zonder accu). wordt Accu aangedreven.

Je kunt Makita DLM330Z (zonder accu). aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Makita DLM330Z (zonder accu). vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers