1. buiten-producten
  2. Karcher K2 Power Control Bike.

Karcher K2 Power Control Bike.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K2 Power Control Bike.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K2 Power Control Bike. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K2 Power Control Bike.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 25 cm

Hoogte

58,6 cm

Diepte

24,6 cm

Gewicht

4,3 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K2 Power Control Bike.

Met de Kärcher K2 Power Control Bike krijg je een veelzijdige reiniger. De K2, die een maximale werkdruk van 110 bar heeft, levert je een reinigingscapaciteit van 20 vierkante meter per uur. Maar ook de vele accessoires maken het een uitstekende reinigingsmachine. Met de vuilfrees, het waterfilter, de spuitlans, velgenwasborstel en het wasmiddel ben je volledig uitgerust om kleine reinigingsklussen uit te voeren. De Kärcher K2 Power Control Bike is ideaal om je fiets mee te reinigen. Door de regelbare werkdruk stel je de druk perfect af op je klus, zodat je lak en velgen niet beschadigd raken. Verplaats de K2 eenvoudig over oneffen oppervlakken en terrein dankzij de wielen en het lange handvat. Met de K2 Power Control Bike heb je alles in huis om je fiets er weer als nieuw uit te laten zien.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, velgenwasborstel en wasmiddel meegeleverd. De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed aan kan passen aan de reinigingsklus. Dankzij de wielen is het gemakkelijk om de hogedrukreiniger te verplaatsen.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger en riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Karcher K2 Power Control Bike.

Karcher K2 Power Control Bike. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,6 cm
Breedte 25 cm
Diepte 24,6 cm

Karcher K2 Power Control Bike. heeft een gewicht van 4,3 kg.

Karcher K2 Power Control Bike. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K2 Power Control Bike. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K2 Power Control Bike. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.