1. buiten-producten
  2. Karcher K4 Premium Power Control Home.

Karcher K4 Premium Power Control Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K4 Premium Power Control Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K4 Premium Power Control Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K4 Premium Power Control Home.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 30,6 cm

Hoogte

58,8 cm

Diepte

41,4 cm

Gewicht

12 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K4 Premium Power Control Home.

De Karcher K4 Premium Power Control Home is een krachtige hogedrukreiniger waarmee je moeiteloos je tuin, gevel of terras reinigt. Deze hogedrukreiniger is voorzien van een aantal handige functies. Zo heeft deze een extra lange hogedrukslang, zodat je de klus ook op moeilijk bereikbare plaatsen kunt klaren. Daarnaast word je geholpen door de app, waarin tips staan voor het instellen van de juiste werkdruk. Bovendien kun je de straal veranderen door aan de lans te draaien. Met de standaard meegeleverde terrasreiniger is het schoonmaken van muren en patio's een fluitje van een cent. De Karcher K4 Premium Power Control Home is ook voorzien van een telescopische handgreep waarmee je comfortabel kunt blijven werken. Bovendien kun je gemakkelijk reinigingsmiddelen verwisselen.

Pluspunten
  • Je kunt diverse reinigingsklussen behandelen met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter en spuitlans. De instelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus kunt afstellen. Met de 8 meter lange hogedrukslang kun je ook de uiteindes van de tuin bereiken.

Minpunten
  • Je krijgt geen wasborstel, riool- of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K4 Premium Power Control Home.

Karcher K4 Premium Power Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Karcher K4 Premium Power Control Home. heeft een gewicht van 12 kg.

Karcher K4 Premium Power Control Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K4 Premium Power Control Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K4 Premium Power Control Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.