1. buiten-producten
 2. BLACK+DECKER BEHT201-QS.

BLACK+DECKER BEHT201-QS.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over BLACK+DECKER BEHT201-QS.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over BLACK+DECKER BEHT201-QS. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties BLACK+DECKER BEHT201-QS.

Merk

BLACK+DECKER

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

1,91 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van BLACK+DECKER BEHT201-QS.

De BLACK+DECKER BEHT201-QS heggenschaar is een eenvoudig en krachtig apparaat dat is ontworpen om jouw tuinwerk zo makkelijk mogelijk te maken. Het heeft een 45 centimeter lange zaag en kan met gemak takken met een dikte van 16 millimeter aan. Of het nu gaat om een beukenhaag of een haagliguster, deze heggenschaar zal het in een mum van tijd gedaan hebben. De stroomvoorziening is sterk en voldoende om zo veel mogelijk takken in één keer te kunnen snoeien. Met een gewicht van 1,91 kilogram is de heggenschaar licht genoeg om gemakkelijk te hanteren, terwijl de extra handgreep ervoor zorgt dat je de heggenschaar stevig vasthoudt terwijl je werkt. Bovendien heb je geen last van de warmte die normaal gesproken wordt geproduceerd door de snoeiactiviteiten. De BLACK+DECKER BEHT201-QS heggenschaar is een krachtig en eenvoudig apparaat dat is ontworpen om je tuinwerk zo makkelijk mogelijk te maken. Met een zaaglengte van 45 centimeter en een capaciteit voor takken tot 16 millimeter dik, is deze heggenschaar geschikt voor alle soorten haagplanten. De stroomvoorziening is sterk en voldoende om veel takken in één keer te kunnen snoeien. Met een gewicht van 1,91 kilogram is hij licht genoeg om gemakkelijk te hanteren, terwijl de extra handgreep ervoor zorgt dat je de heggenschaar stevig vasthoudt terwijl je werkt. Bovendien heb je geen last van de warmte die normaal gesproken wordt geproduceerd door de snoeiactiviteiten. Met de BLACK+DECKER BEHT201-QS heggenschaar maak je je tuin w.

Pluspunten
 • Dankzij de elektrische aandrijving geniet je van een continue stroomvoorziening

  .

  -> Dankzij de elektrische aandrijving geniet je van een continue energievoorziening

  .

  De heggenschaar is voorzien van een extra handvat voor een goede grip

  .

  -> De heggenschaar is uitgerust met een extra handvat voor een goede grip. Dankzij het lage gewicht van 1,91 kilogram werk je lange tijd onvermoeid door

  .

  -> Dankzij het lage gewicht van 1,91 kilogram kun je onvermoeibaar lange tijd werken.

Minpunten
 • Je snoeit alleen dunne takken tot 16 millimeter dikte.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER BEHT201-QS.

BLACK+DECKER BEHT201-QS. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

BLACK+DECKER BEHT201-QS. heeft een gewicht van 1,91 kg.

BLACK+DECKER BEHT201-QS. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt BLACK+DECKER BEHT201-QS. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor BLACK+DECKER BEHT201-QS. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.