1. buiten-producten
  2. Karcher K4 Premium Power Control Car.

Karcher K4 Premium Power Control Car.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K4 Premium Power Control Car.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K4 Premium Power Control Car. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K4 Premium Power Control Car.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 30,6 cm

Hoogte

58,8 cm

Diepte

41,4 cm

Gewicht

12 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K4 Premium Power Control Car.

Met de Kärcher K4 Premium Power Control Car ben je voorbereid op middelgrote reinigingsklussen. De K4 hogedrukreiniger heeft een maximale werkdruk van 130 bar en een reinigingscapaciteit van 35 vierkante meter per uur. Bovendien worden er diverse accessoires meegeleverd, zoals een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel. De wasborstel is ideaal voor het schoonmaken van zwaarder vervuilde oppervlaktes. Ook krijg je een haspel. Hiermee rol je de slang van de hogedrukreiniger snel en zonder knikken op. Met de regelbare werkdruk pas je de druk aan op jouw klus. Zo hou je de lak op je auto veilig. Met de Kärcher K4 Premium Power Control Car ben je klaar voor het schoonmaken van jouw (motor)fietsen, tuinmeubelen, auto en andere middelgrote oppervlaktes. Dankzij de regelbare werkdruk en de bijgeleverde accessoires heb je alles in huis voor het perfecte resultaat. Bovendien is de haspel een veilige oplossing voor het oprollen van de slang. Kortom, een must-have voor iedereen die graag alles controleert.

Pluspunten
  • Je krijgt een vuilfrees, waterfilter, spuitlans, wasborstel, schuimsproeier en wasmiddel meegeleverd

    .

    De regelbare waterdruk zorgt ervoor dat je de waterdruk goed op de reinigingsklus afstelt. Dankzij de haspel rol je de slang altijd netjes op, zodat deze niet knikt of draait.

Minpunten
  • Je krijgt geen terrasreiniger, riool- of tuinslang bij de levering.

Veelgestelde vragen over Karcher K4 Premium Power Control Car.

Karcher K4 Premium Power Control Car. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 58,8 cm
Breedte 30,6 cm
Diepte 41,4 cm

Karcher K4 Premium Power Control Car. heeft een gewicht van 12 kg.

Karcher K4 Premium Power Control Car. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K4 Premium Power Control Car. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K4 Premium Power Control Car. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.