1. buiten-producten
  2. McCulloch GB322.

McCulloch GB322.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over McCulloch GB322.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over McCulloch GB322. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties McCulloch GB322.

Merk

McCulloch

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

4,8 kg

Aandrijving

Benzine

Omschrijving van McCulloch GB322.

De McCulloch GB322 is een krachtige bladblazer, die op een 2-takt 26 cc motor werkt. Hij is ontworpen met een extra handvat voor extra gebruiksgemak. Met deze bladblazer blaas je gemakkelijk bladeren en ander tuinafval op een hoop in de tuin. De maximale blaassnelheid is 322 kilometer per uur, waardoor je tuin in een mum van tijd bladvrij is. Voor deze bladblazer maak je gebruik van Euro 95 of Euro 98 benzine. De McCulloch GB322 is niet geschikt voor E10 benzine. Met deze bladblazer kun je gemakkelijk je tuin onderhouden, zelfs als je tuin weinig elektriciteitspunten heeft. Zo kun je altijd van een bladvrije tuin genieten.

Pluspunten
  • Je bent niet afhankelijk van een stekker dankzij de aandrijving met benzine. Met een blaas snelheid van 322 kilometer per uur heb je genoeg kracht om zwaarder tuinafval weg te blazen. De bladblazer is voorzien van een extra handvat voor een goede grip.

Minpunten
  • De bladblazer heeft geen zuig- en versnipperfunctie, dus je moet na afloop altijd de bladeren met een harig bijeenharken.

Veelgestelde vragen over McCulloch GB322.

McCulloch GB322. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

McCulloch GB322. heeft een gewicht van 4,8 kg.

McCulloch GB322. wordt Benzine aangedreven.

Je kunt McCulloch GB322. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor McCulloch GB322. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.