1. buiten-producten
  2. Bosch AHM 38.

Bosch AHM 38.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch AHM 38.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch AHM 38. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch AHM 38.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte 45 cm

Hoogte

54 cm

Diepte

28 cm

Gewicht

7,3 kg

Aandrijving

Handmatig

Omschrijving van Bosch AHM 38.

Met de Bosch AHM 38 maai je eenvoudig en comfortabel kleine gazons. De duwboom is zo gevormd dat je de maaier prettig hanteert. Bovendien heeft de AHM 38 speciale tandwielreductie op de comfortwielen, waardoor het maaiproces nog soepeler verloopt. De handgrasmaaier heeft 5 gebogen messen van gehard staal en een maaibreedte van 38 centimeter. Dankzij de eenvoudig te bedienen ondermesverstelling met klikvergrendeling, stel je de snijhoogte traploos in tussen de 12 en 40 millimeter. Het gemaaide gras vang je op in de 25 liter opvangbak. Het schaarsnijprincipe zorgt voor een optimale snijkwaliteit, waardoor jouw gazon er na gebruik van de Bosch AHM 38 weer geknipt uitziet.

Pluspunten
  • Na afloop duw je de klapboom weer in, zodat je hem compact kunt opbergen in je garage

    .

    Je regelt de maaihoogte centraal in een enkele handeling. Al het gras wordt netjes opgevangen in de 25 liter opvangbak, waardoor je niet hoeft te harken.

Minpunten
  • Zonder mulchfunctie wordt het gemaaide gras niet teruggeblazen als meststof in het gazon.

Veelgestelde vragen over Bosch AHM 38.

Bosch AHM 38. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 54 cm
Breedte 45 cm
Diepte 28 cm

Bosch AHM 38. heeft een gewicht van 7,3 kg.

Bosch AHM 38. wordt Handmatig aangedreven.

Je kunt Bosch AHM 38. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch AHM 38. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.