1. buiten-producten
  2. Karcher K7 Smart Control Home.

Karcher K7 Smart Control Home.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K7 Smart Control Home.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K7 Smart Control Home. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K7 Smart Control Home.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 33,3 cm

Hoogte

66,6 cm

Diepte

45,8 cm

Gewicht

17,6 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K7 Smart Control Home.

De Karcher K7 Smart Control Home is de perfecte keuze voor alle grote klussen buitenshuis. De geavanceerde technologie maakt het mogelijk om snel en doeltreffend te reinigen. Met de bluetooth-connectie krijg je toegang tot de Karcher app, waarmee je speciale schoonmaaktips krijgt. Ook de waterdruk van 180 bar en de 10 meter lange hogedrukslang zorgen voor een optimaal resultaat. Bovendien kun je de straal eenvoudig instellen met de bediening op de spuitlans. Met de Karcher K7 Smart Control Home ben je verzekerd van een grondig en duurzaam schoonmaakresultaat.

Pluspunten
  • Je kunt verschillende schoonmaakklussen uitvoeren met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees, waterfilter en spuitlans. Het automatische start/stop systeem voorkomt onnodige belasting van de motor. Met behulp van de wielen kun je de hogedrukreiniger makkelijk verplaatsen.

Minpunten
  • Je krijgt geen wasborstel, rioolslang of tuinslang meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Smart Control Home.

Karcher K7 Smart Control Home. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33,3 cm
Diepte 45,8 cm

Karcher K7 Smart Control Home. heeft een gewicht van 17,6 kg.

Karcher K7 Smart Control Home. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K7 Smart Control Home. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K7 Smart Control Home. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.