1. buiten-producten
  2. Bosch Fontus GEN II (zonder accu).

Bosch Fontus GEN II (zonder accu).

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch Fontus GEN II (zonder accu).. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch Fontus GEN II (zonder accu). en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch Fontus GEN II (zonder accu).

Merk

Bosch

Breedte

Breedte 39,5 cm

Hoogte

64,5 cm

Diepte

32 cm

Gewicht

9,5 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Bosch Fontus GEN II (zonder accu).

De Bosch Fontus GEN II baretool (zonder accu) heeft een watertank van 15 liter waarmee je gemakkelijk meerdere schoonmaakklusjes uitvoert in je tuin of werkplaats. Met een werkdruk van 20 bar en 4 spuitpatronen, is het apparaat in staat om hardnekkige vlekken te verwijderen op tuinmateriaal. Je kunt het apparaat makkelijk verplaatsen door je tuin of werkplaats met de stevige wielen en de uitschuifbare handgreep. Om de kleinere accessoires op te bergen is er een speciale opbergruimte aanwezig. Ook is het mogelijk om een tuinslang te gebruiken met een diameter van 12,7 millimeter (1/2") en een lengte tussen de 2 meter en 20 meter. Met deze hogedrukreiniger reinig je terrassen tot 25 vierkante meter en kun je 3 tuinstoelen tegelijk schoonspuiten. De Bosch Fontus GEN II (zonder accu) is een krachtig apparaat met veel mogelijkheden. Zijn geavanceerde technologie zorgt ervoor dat je gemakkelijk hardnekkige vlekken verwijdert en je tuin of werkplaats weer stralend schoon krijgt. Dankzij de instelbare waterdruk en de 4 spuitpatronen is de hogedrukreiniger zowel geschikt voor het verwijderen van lichte als hardnekkige vlekken. Met de Bosch Fontus GEN II (zonder accu) ben je verzekerd van een schoon resultaat.

Pluspunten
  • De hogedrukreiniger werkt op accu, waardoor je ook op plekken zonder stopcontact kunt werken. Je kunt diverse reinigingsklussen klaren met de meegeleverde wasborstel en waterfilter. Het automatische start/stop systeem voorkomt een onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder terrasreiniger, vuilfrees, rioolslang en tuinslang.

Veelgestelde vragen over Bosch Fontus GEN II (zonder accu).

Bosch Fontus GEN II (zonder accu). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 64,5 cm
Breedte 39,5 cm
Diepte 32 cm

Bosch Fontus GEN II (zonder accu). heeft een gewicht van 9,5 kg.

Bosch Fontus GEN II (zonder accu). wordt Accu aangedreven.

Je kunt Bosch Fontus GEN II (zonder accu). aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch Fontus GEN II (zonder accu). vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.