1. buiten-producten
  2. Nilfisk C 120.7-6 PC X-TRA.

Nilfisk C 120.7-6 PC X-TRA.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Nilfisk C 120.7-6 PC X-TRA.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Nilfisk C 120.7-6 PC X-TRA. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Nilfisk C 120.7-6 PC X-TRA.

Merk

Nilfisk

Breedte

Breedte 29,5 cm

Hoogte

71 cm

Diepte

26 cm

Gewicht

7,6 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Nilfisk C 120.7-6 PC X-TRA.

Voor al je reinigingswerkzaamheden rondom je huis is de Nilfisk C 120.7-6 PC X-TRA uitgerust met alles wat je nodig hebt. De meegeleverde vuilfrees is perfect voor het schoonmaken van tuinmeubelen, gereedschap en fietsen. Daarnaast is de hogedrukreiniger voorzien van een toevoer voor reinigingsmiddelen, zodat je extra moeilijke vlekken nog gemakkelijker kunt verwijderen. Met de terrasreiniger kun je bovendien grote oppervlakken snel en spatvrij reinigen. De C 120.7-6 PC X-TRA is in staat om met een 6 meter lange hogedrukslang te werken, waardoor je ook in kleine tuinen alles schoon kunt houden. Let wel op dat je een tuinslang nodig hebt met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte tussen de 1,5 meter en 50 meter. Deze wordt namelijk niet meegeleverd met de hogedrukreiniger. Met de Nilfisk C 120.7-6 PC X-TRA ben je perfect uitgerust voor al je reinigingswerkzaamheden. Gebruik de meegeleverde vuilfrees voor het schoonmaken van tuinmeubelen, gereedschap en fietsen. Met de toevoer voor reinigingsmiddelen kun je ook moeilijk te verwijderen vlekken gemakkelijk schoonmaken. De terrasreiniger biedt je de mogelijkheid om grote, vlakke oppervlakken snel en zonder spatten schoon te maken. De 6 meter lange hogedrukslang stelt je in staat om in kleinere tuinen te werken. Let er wel op dat je voor deze hogedrukreiniger een tuinslang nodig hebt met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte tussen de 1,5 meter en 50 meter. Deze wordt niet meegeleverd met de hogedrukreiniger.

Pluspunten
  • Je kunt diverse reinigingsklussen aanpakken met de meegeleverde terrasreiniger, vuilfrees en waterfilter. De regelbare waterdruk maakt het mogelijk de waterdruk perfect op de reinigingsklus af te stellen. Het automatische start/stop systeem voorkomt een onnodige belasting van de motor.

Minpunten
  • De hogedrukreiniger wordt geleverd zonder rioollang en wasborstel.

Veelgestelde vragen over Nilfisk C 120.7-6 PC X-TRA.

Nilfisk C 120.7-6 PC X-TRA. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 71 cm
Breedte 29,5 cm
Diepte 26 cm

Nilfisk C 120.7-6 PC X-TRA. heeft een gewicht van 7,6 kg.

Nilfisk C 120.7-6 PC X-TRA. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Nilfisk C 120.7-6 PC X-TRA. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Nilfisk C 120.7-6 PC X-TRA. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.

Bekijk ook andere hogedrukreinigers