1. buiten-producten
 2. Nilfisk Excellent 170 PAD.

Nilfisk Excellent 170 PAD.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Nilfisk Excellent 170 PAD.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Nilfisk Excellent 170 PAD. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Nilfisk Excellent 170 PAD.

Merk

Nilfisk

Breedte

Breedte 37 cm

Hoogte

73 cm

Diepte

35 cm

Gewicht

21 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Nilfisk Excellent 170 PAD.

Met de Nilfisk Excellent 170 PAD ben je perfect uitgerust voor al je schoonmaakklussen. De set bestaat uit een hogedrukreiniger met een vermogen van 170 bar en een doorvoercapaciteit van 498 liter per uur. Met dit krachtige apparaat maak je je auto, caravan, tractor, zwembad en terras eenvoudig schoon. Daarnaast krijg je ook een wasborstel, terrasreiniger en een rioolslang van 8 meter meegeleverd. Om je schoonmaakklus zo goed mogelijk te kunnen volbrengen, is het belangrijk dat je de werkdruk aanpast. Met de Core 170 PowerControl pas je de druk aan, zodat je de lak van je auto niet beschadigt. Daarnaast krijg je ook een schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, 3-in-1 spuitlans en 3 verschillende opzetstukken meegeleverd. Met al deze accessoires heb je al je schoonmaakklussen zo gepiept. Dankzij de wielen en het handvat verplaats je de Core 170 PowerControl gemakkelijk. Na gebruik rol je de slang strak op in de haspel. Let op: voor deze hogedrukreiniger heb je een tuinslang nodig met een diameter van 13 millimeter (1/2") en een lengte vanaf 3 meter. Deze tuinslang wordt niet meegeleverd.

Pluspunten
 • Bij deze set krijg je een 3-in-1 spuitlans, schuimsproeier, vuilfrees, waterfilter, terrasreiniger, wasborstel en rioolslang meegeleverd

  .

  Met deze set ben je klaar voor alle schoonmaakklussen

  .

  Dankzij de haspel rol je de hogedrukslang gemakkelijk en strak op

  .

  Met een hoge werkdruk van 170 bar is deze hogedrukreiniger geschikt voor de grootste schoonmaakklussen.

Minpunten
 • De vereiste tuinslang wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Excellent 170 PAD.

Nilfisk Excellent 170 PAD. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 73 cm
Breedte 37 cm
Diepte 35 cm

Nilfisk Excellent 170 PAD. heeft een gewicht van 21 kg.

Nilfisk Excellent 170 PAD. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Nilfisk Excellent 170 PAD. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Nilfisk Excellent 170 PAD. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.