1. buiten-producten
 2. Karcher K7 Power Control.

Karcher K7 Power Control.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher K7 Power Control.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher K7 Power Control. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher K7 Power Control.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 33 cm

Hoogte

66,6 cm

Diepte

45,8 cm

Gewicht

17,9 kg

Aandrijving

Elektrisch

Omschrijving van Karcher K7 Power Control.

De Kärcher K7 Power Control heeft een robuust design waarmee je zelfs de zwaarste klussen aan kunt. De in hoogte verstelbare telescoopstang zorgt ervoor dat je eenvoudig bij moeilijk bereikbare plekken kunt komen. Met de bovenhandse bediening is het gebruik van de machine een stuk comfortabeler. Deze machine is uitgerust met de innovatieve Trommel-oprol-technologie die je helpt je snoer op te rollen en te bewaren. De Kärcher K7 Power Control is zuinig met energie. Je profiteert van langere werktijden met een lage stroomverbruik. De krachtige motor en de geïntegreerde warmtewisselaar zorgen voor een optimale water- en energiebesparing. De kabel van het apparaat is voorzien van een waterdicht systeem, zodat je ook in natte omstandigheden veilig kunt werken. Met de K7 Power Control kun je zelfs in plaatsen met beperkte ruimte werken. De Kärcher K7 Power Control is een uitstekende keuze voor het schoonmaken van terrassen, auto's, fietsen en tuinen. Het is een machine die je kan vertrouwen op al je klussen.

Pluspunten
 • Je krijgt standaard een vuilfrees voor een extra krachtige waterstraal en een waterfilter die vuil uit het water haalt meegeleverd

  .

  Via de bediening op de spuitlans kun je de waterdruk eenvoudig afstellen voor de reinigingsklus

  .

  De hogedrukreiniger kan watertemperaturen tot 60 °C aan.

Minpunten
 • Je krijgt geen terrasreiniger, wasborstel en riool- of tuinslang bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Karcher K7 Power Control.

Karcher K7 Power Control. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 66,6 cm
Breedte 33 cm
Diepte 45,8 cm

Karcher K7 Power Control. heeft een gewicht van 17,9 kg.

Karcher K7 Power Control. wordt Elektrisch aangedreven.

Je kunt Karcher K7 Power Control. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher K7 Power Control. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.