1. buiten-producten
  2. Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li.

Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li.

Merk

Bosch

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

2,3 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li.

De Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li heggenschaar is een handig, krachtig en compact gereedschap dat perfect geschikt is om heggen te snoeien. Deze heggenschaar is voorzien van een antiblokkeersysteem waardoor je gemakkelijk takken van 15 millimeter dik kunt snoeien zonder onderbrekingen. Daarnaast is deze heggenschaar uitgerust met een mes-protector, waardoor je veilig vlak langs de muur en dichtbij de grond kunt snoeien. Met de meegeleverde POWER FOR ALL 18V accu heb je geen last van een snoer en kun je dit gereedschap ook gebruiken voor andere toepassingen. Geniet dus van het comfort en de gemakken van de Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li heggenschaar. De Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li heggenschaar is ideaal om je heggen er perfect uit te laten zien. Met deze heggenschaar kun je gemakkelijk takken met een maximale dikte van 15 millimeter snoeien. Dankzij het antiblokkeersysteem en de mes-protector kun je veilig vlak langs de muur en dichtbij de grond snoeien. Bovendien werkt de heggenschaar op accu, waardoor je geen last hebt van een snoer. Gebruik de meegeleverde POWER FOR ALL 18V accu ook op ander gereedschap van Bosch. Geniet dus van gemak en comfort met de Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li heggenschaar.

Pluspunten
  • Het antiblokkeersysteem zorgt ervoor dat je zonder onderbrekingen kunt snoeien. Je kunt de meegeleverde Bosch Power For All 18V accu ook gebruiken op ander gereedschap met hetzelfde accu platform. Dankzij de bedrijfsmogelijkheid op accu zit je niet vast aan verlengsnoeren.

Minpunten
  • Als de accu leeg is, dan moet je wachten totdat hij opgeladen is.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li.

Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li. heeft een gewicht van 2,3 kg.

Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li. wordt Accu aangedreven.

Je kunt Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Bosch EasyHedgeCut 18-45 Li. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.