1. buiten-producten
  2. Karcher HGE 18-45 Battery Set.

Karcher HGE 18-45 Battery Set.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher HGE 18-45 Battery Set.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher HGE 18-45 Battery Set. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher HGE 18-45 Battery Set.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

2,7 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Karcher HGE 18-45 Battery Set.

De Kärcher HGE 18-45 Battery Set is ook voorzien van een dubbelzijdige mes, waardoor je takken in twee richtingen kunt snoeien. Daarnaast is er een veiligheidsschakelaar aanwezig om ongewenste inschakeling te voorkomen. De set is eenvoudig op te bergen dankzij de meegeleverde opbergkoffer. Hierin kun je het gereedschap goed beschermen. Kärcher biedt drie jaar garantie op de set. Zo ben je verzekerd van een goede investering. De HGE 18-45 Battery Set is het perfecte gereedschap voor het snoeien van je heg.

Pluspunten
  • De accu maakt deel uit van het Kärcher 18V accu platform, waardoor u de accu ook kunt gebruiken op ander (tuin)gereedschap met hetzelfde accu platform. Met het draaibare handvat hoef je je geen bochten te wringen tijdens het snoeien. Dankzij het lage gewicht van 2,7 kilogram kun je vermoeidheidloos lange tijd doorwerken.

Minpunten
  • Je snoeit alleen dunne takken tot 18 millimeter dik.

Veelgestelde vragen over Karcher HGE 18-45 Battery Set.

Karcher HGE 18-45 Battery Set. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Karcher HGE 18-45 Battery Set. heeft een gewicht van 2,7 kg.

Karcher HGE 18-45 Battery Set. wordt Accu aangedreven.

Je kunt Karcher HGE 18-45 Battery Set. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher HGE 18-45 Battery Set. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.