1. buiten-producten
  2. Karcher LMO 36-40 Battery Set.

Karcher LMO 36-40 Battery Set.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Karcher LMO 36-40 Battery Set.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Karcher LMO 36-40 Battery Set. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Karcher LMO 36-40 Battery Set.

Merk

Karcher

Breedte

Breedte 46,6 cm

Hoogte

40,7 cm

Diepte

96 cm

Gewicht

21,2 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Karcher LMO 36-40 Battery Set.

Met de Kärcher LMO 36-40 Battery Set maai je gras op een makkelijke en comfortabele manier. De grasmaaier heeft een vermogen van maar liefst 36V en een snelheid van maximaal 3250 omwentelingen per minuut. Met deze krachtige accu maai je eenvoudig gazons van maximaal 550 vierkante meter. Het comfort wordt verder verhoogd door de Push Assist functie, waarmee je de machine makkelijker voortduwt. De Kärcher LMO 36-40 Battery Set heeft een 50 liter opvangzak, waarmee je het gemaaide gras eenvoudig op kunt vangen. Daarnaast heeft de grasmaaier ook een mulching functie, waarmee je het gemaaide gras als meststof over je gazon verspreidt. De accu is onderdeel van het Kärcher 36V accu platform. Dit betekent dat je de accu's uitwisselt met ander (tuin)gereedschap dat onderdeel is van hetzelfde platform. Zo kun je met één oplaadsysteem meerdere tools gebruiken.

Pluspunten
  • Je gebruikt de meegeleverde Karcher 36V accu ook op ander accu gereedschap met hetzelfde accu-platform. Dankzij de mulching-functie versnippert je grasmaaier het gras waarna het als meststof terug in je gazon wordt geblazen. Je stelt de maaihoogte volgens je eigen wens in met de 5 verschillende maaihoogte-instellingen.

Minpunten
  • Er wordt slechts één accu meegeleverd, waardoor je tussen grote klussen door de accu moet opladen

    .

    --> Er wordt slechts één accu meegeleverd, waardoor je de accu tussen grote klussen door moet opladen.

Veelgestelde vragen over Karcher LMO 36-40 Battery Set.

Karcher LMO 36-40 Battery Set. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 40,7 cm
Breedte 46,6 cm
Diepte 96 cm

Karcher LMO 36-40 Battery Set. heeft een gewicht van 21,2 kg.

Karcher LMO 36-40 Battery Set. wordt Accu aangedreven.

Je kunt Karcher LMO 36-40 Battery Set. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Karcher LMO 36-40 Battery Set. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.