1. buiten-producten
 2. Makita DLM432Z (zonder accu).

Makita DLM432Z (zonder accu).

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over Makita DLM432Z (zonder accu).. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over Makita DLM432Z (zonder accu). en bestel het eenvoudig. 

Specificaties Makita DLM432Z (zonder accu).

Merk

Makita

Breedte

Breedte 45 cm

Hoogte

138 cm

Diepte

99 cm

Gewicht

16,8 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van Makita DLM432Z (zonder accu).

De Makita DLM432Z (zonder accu) is de perfecte grasmaaier voor middelgrote gazons. Deze grasmaaier met een maaibreedte van 43 centimeter is aangedreven door twee Makita LXT 18 volt accu's en is geschikt voor gazons tot 575 m². Het dubbel accusysteem maakt het maaien van je gazon een eitje. De maaihoogte stel je centraal in op één van de 13 mogelijke hoogtes tussen de 20 en 75 millimeter. De DLM432Z heeft ook een mulching functie (mulch plug niet meegeleverd). Hiermee wordt het gemaaide gras versnipperd terug in het gazon geblazen. Hierdoor dient het versnipperde gras als voedingsstof voor je grasmat. Na het maaien klap je de duwboom in en berg je de grasmaaier compact op. Deze grasmaaier is onderdeel van het Makita LXT 18 volt accuplatform. Heb je al een accu liggen van hetzelfde merk en uit hetzelfde accuplatform? Dan gebruik je deze ook op deze accutuingereedschap. Met de Makita DLM432Z (zonder accu) maai je je gazon in een mum van tijd.

Pluspunten
 • De grasmaaier is een onderdeel van het Makita LXT 18V accu platform

  .

  Heb je al een accu uit hetzelfde platform? Dan is die ook geschikt voor dit apparaat. Met de mulching-functie versnippert je grasmaaier het gras, waarna het als meststof terug in je gazon wordt geblazen. Je kunt de maaihoogte naar eigen wens instellen met de 13 maaihoogte-instellingen.

Minpunten
 • De grasmaaier is niet zelfrijdend, waardoor je hem zelf moet voortduwen

  .

  De benodigde accu's, acculader en mulchplug worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Makita DLM432Z (zonder accu).

Makita DLM432Z (zonder accu). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 138 cm
Breedte 45 cm
Diepte 99 cm

Makita DLM432Z (zonder accu). heeft een gewicht van 16,8 kg.

Makita DLM432Z (zonder accu). wordt Accu aangedreven.

Je kunt Makita DLM432Z (zonder accu). aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor Makita DLM432Z (zonder accu). vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.