1. buiten-producten
  2. BLACK+DECKER GTC18502PC-QW.

BLACK+DECKER GTC18502PC-QW.

5/5

Ben jij op zoek naar nieuwe gereedschap voor in je tuin? Dan ben je hier op het juiste adres, want hier lees je alles over BLACK+DECKER GTC18502PC-QW.. Het was nog nooit zo makkelijk om het nieuwste tuingereedschap met elkaar te vergelijken. Onderaan de pagina vind je meer tuingereedschap. Bekijk hier alle informatie over BLACK+DECKER GTC18502PC-QW. en bestel het eenvoudig. 

Specificaties BLACK+DECKER GTC18502PC-QW.

Merk

BLACK+DECKER

Breedte

Breedte

Hoogte

Diepte

Gewicht

2,42 kg

Aandrijving

Accu

Omschrijving van BLACK+DECKER GTC18502PC-QW.

De BLACK+DECKER GTC18502PC-QW is de ideale heggenschaar voor middelgrote heggen. Met een zwaardlengte van 50 centimeter kun je gemakkelijk grote stukken van je heg snoeien. De Powercommand functie zorgt ervoor dat de heggenschaar extra kracht heeft om door takken te snoeien. Je kunt hierdoor ook door takken snoeien die klem zitten, zonder de heg of het mes te beschadigen. De heggenschaar heeft een ergonomisch ontworpen handgreep, zodat je comfortabel kunt werken. Daarnaast is het ook nog eens veilig om tweehandig te bedienen, omdat het zo moeilijker is om de heggenschaar onbedoeld in te schakelen. Met de BLACK+DECKER GTC18502PC-QW heb je de perfecte heggenschaar voor middelgrote heggen die maximaal 18 millimeter dik zijn.

Pluspunten
  • De Powercommand-functie zorgt ervoor dat je gemakkelijk door een geklemde tak heen kunt zagen, zonder dat het mes of de heg beschadigd wordt. Je kunt de meegeleverde BLACK+DECKER POWERCONNECT 18V-accu ook op ander accugereedschap met hetzelfde accuplatform gebruiken. Door de werking op accu ben je niet gebonden aan stroomkabels.

Minpunten
  • Is de accu leeg, dan moet je wachten totdat hij weer opgeladen is.

Veelgestelde vragen over BLACK+DECKER GTC18502PC-QW.

BLACK+DECKER GTC18502PC-QW. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

BLACK+DECKER GTC18502PC-QW. heeft een gewicht van 2,42 kg.

BLACK+DECKER GTC18502PC-QW. wordt Accu aangedreven.

Je kunt BLACK+DECKER GTC18502PC-QW. aankopen bij de volgende webshop.

De beste deal voor BLACK+DECKER GTC18502PC-QW. vind je bij ons! Wij hebben onderzocht welke webshop de goedkoopste is en deze vind je hier.